Paastosokeri 6.1 syömättä
Kommentit (10)
Ei välttämättä kuitenkaan viittaa diabetekseen. Itselläni oli paastoverensokeri koholla stressin vuoksi.
Onhan tuo koholla. Optimaalinen paastosokeri on alle 4.7
Onhan tuo tosiaan koholla. Testasitko kotona?
Jos kahdessa peräkkäisessä mittauksessa paastosokeri on yli 7, on diabetes. Enkä siis tarkoita samalla kerralla otettuja arvoja, vaan vaikka kuukauden välein.
Diabeetikolle hyvä 6-7, sanoi hoitaja. Pysyy kuuden molemmin puolin vhh ruokavaliolla.
Normaali arvo on 4-6. Diabeetikolla 6-7.
Mulla oli 5.9 ja aina olleet vitosen tienoilla. En syö makeaa paljonkaan. Epäilen, että hiljattain aloittamani Rosuvastitin on osasyyllinen. Menen 4kk uudestaan verikokeisiin.
Vierailija kirjoitti:
Mulla oli 5.9 ja aina olleet vitosen tienoilla. En syö makeaa paljonkaan. Epäilen, että hiljattain aloittamani Rosuvastitin on osasyyllinen. Menen 4kk uudestaan verikokeisiin.
Statiinithan aiheuttaa 2tyypin diabetesta.
Voi myös varastosokerit vapautua jo yli 12 tunnin paaston jälkeen. Tästä syystä paastosokeri kannattaa mitata 10-12 tunnin paastolla korkeintaan.