Mitä te käytätte leivän päälllä jos margariini myrkkyä
Kommentit (43)
Aina voi sanoa, että maito on myrkkyä, margariini on, hedelmät on, vesi on, voi on. Toinen asia on, että kannattaako tuollaisista perusteettomista tokaisuista välittää.
Valion voita tietysti. Normaalisuolaisena.
Vierailija kirjoitti:
Valion voita tietysti. Normaalisuolaisena.
Eikö se oo kivikovaa?
Oivariinia, voita, hummusta, mätitahnaa, lohitahnaa, sulatejuustoa, tuorejuustoa.
En syö leipää, turhaa hiilaria ja täytteet maksaa maltaita nykyään.
En juurikaan syö leipää, mutta mietitääs... hmm... sellainen luonnollinen lisäaineeton juttu... VOI! Siis omg!
Okei joskus oon syönyt pehmeää vehnäleipää dippaamalla sitä maustettuun oliiviöljyyn. Rosmariini, valkosipuli tms.
Minä panen maksamakkaraa, jonka päälle tulee juustoa ja leikkelettä edellä kerrotussa järjestyksessä.
M 34
Leivän syön joko sellaisenaan ruoan kanssa tai päälle pala juustoa ja kasviksia.
En käytä juuri levitteitä.
Hyvälaatuiseen neitsyt oliiviöljyyn dippaan tai käytän sulatejuustoa. Ostan kyllä Oivariinin, mutta vanhenee ennen kuin käytetty loppuun, ei oikein maistu ja paistan kaikki oliiviöljyssä.
Hummusta leivän päälle. Tosi hyvää.
Halutessa kurkkua tai paprikaa lisäksi.
Oivariini, huomasin, sulatejuusto.
voita, hummusta, majoneesia, oliiviöljyä. mikä milloinkin sopii.
Vierailija kirjoitti:
En syö leipää, turhaa hiilaria ja täytteet maksaa maltaita nykyään.
Oi, oletpa niin ylevä ja ihailtava. Meitä muita parempi.
Hummusta.