Kysymys gluteenittomasta pastasta
Voiko resepteissä korvata tavallisen pastan suoraan gluteenittomalla, vai meneekö siinä jotain pieleen? Mielessä on lähinnä tämä pasta carbonaran resepti: https://www.lidl-reseptit.fi/reseptit/pasta-carbonara
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Olen mä korvannut. Tosin osassa pastoista mun kokemuksen mukaan se paketissa mainittu keittoaika ei riitä saamaan pastasta riittävän kypsää. En mitään lötköpastaa haluakaan, mutta siis kun ei meinaa saada edes sopivan al dente vaikka keittäisi ohjeen mukaisen ajan.
Kiitos! ap
Pääasiassa pastat voi korvata gluteenittomilla ilman ongelmaa. Ole vain tarkkana, ettet käsittele samalla aikaa samoilla välineitä tavallista pastaa, jotten tapahdu kontaminaatiota. Ei kannata luottaa sokeasti keittoaikoihin, vaan kokeilla ja hakea näppituntumalla sopivaa kypsyyttä.
Olen mä korvannut. Tosin osassa pastoista mun kokemuksen mukaan se paketissa mainittu keittoaika ei riitä saamaan pastasta riittävän kypsää. En mitään lötköpastaa haluakaan, mutta siis kun ei meinaa saada edes sopivan al dente vaikka keittäisi ohjeen mukaisen ajan.