Geisha-patukka nykyään ihan järkyttävän makuista!
Siis yök! Mitä on tapahtunut? Pähkinä ei maistu enää ollenkaan, suun täyttää rasvainen ja ällömakean joulukalenterisuklaan maku joka jää kiinni kitalakeen ja lopulta liukeaa öljymäisenä litkuna suuhun. Päiväys on kunnossa ja ihan tosta Prismasta ostin joten ei ole mikään varastoon unohtunut kappale.
Kommentit (30)
Mene trolli lääkäriin. Sulla on varmaan joku kurkkusyöpä tai mätä hammas jos aina kaikki maistuu paskalta.
On se maku vähän kadonnut mutta eihän siinä pähkinää ole ollut? Olen nimittäin allerginen, niin olisin huomannut. Jotain crispiä siinä on.
Arvatkaa olenko ottanut Fazeriin yhteyttä .- vastaus "reseptiä ei ole muutettu". Sitten SAATA....A VAIMOKE TOI NIITÄ NIITÄ ERI TAVALLA MAUSTETTUJA GEISHAN NÄKÖISIÄ ... JA PERKELE REPES JA PIERI AANANAksia JA MANGOJA!
Seinän takana ois patukkaa tarjolla.
T, Naapuri
Mieti nyt vähän. Aika moni asia voi vaikuttaa makuun: tupakointi, allergiat, ruoka mitä viimeksi söit, juoma jota viimeksi joit, sairaudet ja lääkitys, tulehdukset suussa, sammas kielessä jne. Kaikki aina syyttää Fazeria reseptin muuttamisesta vaikka syy löytyy omasta peilistä tai siis suusta.
En ole maistanut, mutta uskon tähän, koska aikoinaan Fazerin Sininenkin pilattiin.
Vierailija kirjoitti:
Mieti nyt vähän. Aika moni asia voi vaikuttaa makuun: tupakointi, allergiat, ruoka mitä viimeksi söit, juoma jota viimeksi joit, sairaudet ja lääkitys, tulehdukset suussa, sammas kielessä jne. Kaikki aina syyttää Fazeria reseptin muuttamisesta vaikka syy löytyy omasta peilistä tai siis suusta.
Miksi Fazerin Sininen on sitten huonomman makuista ja halvempaa kuin muut Fazerin levyt?
nEANDER-SUKLAAFRIIKKI-KIUKKUINEN! kirjoitti:
Arvatkaa olenko ottanut Fazeriin yhteyttä .- vastaus "reseptiä ei ole muutettu". Sitten SAATA....A VAIMOKE TOI NIITÄ NIITÄ ERI TAVALLA MAUSTETTUJA GEISHAN NÄKÖISIÄ ... JA PERKELE REPES JA PIERI AANANAksia JA MANGOJA!
#mitävîttúa
𝐓𝐲𝐲𝐩𝐩𝐢 ❤💅
Tein saman huomion jo aikaa sitten. En enää osta, kun ei maistu. Ostan Linhin 47% tummaa suola suklaata.
Vierailija kirjoitti:
Mene trolli lääkäriin. Sulla on varmaan joku kurkkusyöpä tai mätä hammas jos aina kaikki maistuu paskalta.
Voi miten kauniisti osaat kirjoittaa, oikeinko äiti opetti?
Ei sitten kukaan vastannut asiallisesti.
Reseptissä *ei* alunperin ollut palmuöljyä. Nyt sitä on n. 30% tuotteen painosta kaakaovoin ja kaakaomassan sijasta.
Halvempi tuottaa ja voi nyhtää samaa hintaa kuin ennenkin.
Sama juttu kuin McDonalds hampurilainen, kauhea alamäki...
Vierailija kirjoitti:
Ei sitten kukaan vastannut asiallisesti.
Reseptissä *ei* alunperin ollut palmuöljyä. Nyt sitä on n. 30% tuotteen painosta kaakaovoin ja kaakaomassan sijasta.
Halvempi tuottaa ja voi nyhtää samaa hintaa kuin ennenkin.
Tämähän sen selittää! Kannattaa ostaa Lidlistä niitä vähän tummempia maitosuklaalevyjä. Tosi hyvää, ei ole kalliita eikä niissä ole palmuöljyä!
Milloin olet pessyt hampaat ?
Suklaa on suklaata. Jos maistuu pahalle, on syöjässä viia
Ehkä heidän on mahdotonta saada asiallisesti tuotettuja raaka-aineita. Mikä muu asian selittäisi?
Ostin eilen Fazerin tummaa suklaata (valmistettu 1 kk sitten) - en syönyt sitä yhtään, heitin koko levyn roskiin. MAKU PUUTTUI. Se maku, jonka vuoksi suklaan kuuluu olla ELÄMYS. Jos tulen ostaneeksi sontaa, laitan sen mieluummin roskiin, kuin vatsaani. Rahat kuitenkin meni jo, eikä nautinto tule pakottamalla.
Sama juttu Fazerin Punaisen ja Sinisen kanssa, roskiin meni.
Kun kaveri söi Geishaa, siinä oleva pähkinä haisi ällöttävälle ja kaverilta meni kerralla himo koko tuotteeseen...
Jaksan muutaman kerran vuodessa toivoa, että suklaa olisikin hyvää. Kun se oli sitä satunnaisesti 2 v sitten, ja vuonna 2008 taisi myös olla.
Onko lannoitteet nykyään sontaa? Mikä muutos on tapahtunut? Se on suuri muutos!
Vierailija kirjoitti:
Ehkä heidän on mahdotonta saada asiallisesti tuotettuja raaka-aineita. Mikä muu asian selittäisi?
Ostin eilen Fazerin tummaa suklaata (valmistettu 1 kk sitten) - en syönyt sitä yhtään, heitin koko levyn roskiin. MAKU PUUTTUI. Se maku, jonka vuoksi suklaan kuuluu olla ELÄMYS. Jos tulen ostaneeksi sontaa, laitan sen mieluummin roskiin, kuin vatsaani. Rahat kuitenkin meni jo, eikä nautinto tule pakottamalla.
Sama juttu Fazerin Punaisen ja Sinisen kanssa, roskiin meni.
Kun kaveri söi Geishaa, siinä oleva pähkinä haisi ällöttävälle ja kaverilta meni kerralla himo koko tuotteeseen...
Jaksan muutaman kerran vuodessa toivoa, että suklaa olisikin hyvää. Kun se oli sitä satunnaisesti 2 v sitten, ja vuonna 2008 taisi myös olla.
Korona vei sun makuaistin.
Vierailija kirjoitti:
Ei sitten kukaan vastannut asiallisesti.
Reseptissä *ei* alunperin ollut palmuöljyä. Nyt sitä on n. 30% tuotteen painosta kaakaovoin ja kaakaomassan sijasta.
Halvempi tuottaa ja voi nyhtää samaa hintaa kuin ennenkin.
Fazerin suklaalevyissä resepti on kai pysynyt samana. Silti laatu romahti.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Ehkä heidän on mahdotonta saada asiallisesti tuotettuja raaka-aineita. Mikä muu asian selittäisi?
Ostin eilen Fazerin tummaa suklaata (valmistettu 1 kk sitten) - en syönyt sitä yhtään, heitin koko levyn roskiin. MAKU PUUTTUI. Se maku, jonka vuoksi suklaan kuuluu olla ELÄMYS. Jos tulen ostaneeksi sontaa, laitan sen mieluummin roskiin, kuin vatsaani. Rahat kuitenkin meni jo, eikä nautinto tule pakottamalla.
Sama juttu Fazerin Punaisen ja Sinisen kanssa, roskiin meni.
Kun kaveri söi Geishaa, siinä oleva pähkinä haisi ällöttävälle ja kaverilta meni kerralla himo koko tuotteeseen...
Jaksan muutaman kerran vuodessa toivoa, että suklaa olisikin hyvää. Kun se oli sitä satunnaisesti 2 v sitten, ja vuonna 2008 taisi myös olla.
Korona vei sun makuaistin.
Maku- ja hajuaistini on erinomainen.
Näin on, muuttui muutama vuosi sitten.