Voiko hauen lihaa saada värjäämällä näyttämään lohlelta jos tekee sushia mutta ei ole varaa ostaa aitoa lohta?
Haukea voi saada ilmaiseksi järvestä yllin kyllin. Eikö se wasabitahna kuitenkin peitä makua
Kommentit (31)
En usko värjäyksen onnistuvan, millä ajattelit värjätä?
Järvikala pitää kypsentää loisten varalta. Värjäys ei tätä asiaa muuta.
Vierailija kirjoitti:
En usko värjäyksen onnistuvan, millä ajattelit värjätä?
elintarvikevärillä
Vierailija kirjoitti:
Hauessa on sisäloisia
Järvikalassa voi olla. Sen takia se ei sovi raakana syötäväksi.
Vierailija kirjoitti:
Hauessa on sisäloisia
Tämä riski kaikissa järvikaloissa.
Loisia saat. Halvempaa se lohi on.
Osta pakastelohta ja sulata huoneenlämmössä, ei se niin kallista ole
Jos joku muu sanoisi, en uskoisi, mutta olen allerginen hauelle, mutta en lohelle. Se on oikeasti harmi, sillä pidän kalapihveistä, ja täällä haukea olisi todella tarjolla ilmaisena.
Pakasta 24h niin loiset kuolevat. Kylmäsavustettuna tai graavattuna hauki on erittäin hyvää, voittaa helposti kassilohet ja muut vesibroilerit.
Laita elintarvikeväriä ämpäriin ja vettä perään? Liota haukea siellä.
Osta surimia, se ei ole kovin kallista ja sopii hyvin sushiin. Haukea ei sushiin voi käyttää.
Lohi ei kuulu perinteiseen sushiin.
Haukisushi kuulostaa jotenkin hienommalta kuin tavis lohinigiri.
Vierailija kirjoitti:
Hauessa on sisäloisia
Voi ensin pakastaa, loisvaara eliminoituu sillä
Punajuurella voi värjätä, ei tosin tule ihan lohenpunaista. Punajuuri / porkkanamehu
Vierailija kirjoitti:
Osta pakastelohta ja sulata huoneenlämmössä, ei se niin kallista ole
n. 30€/kg
Jopa 5000 suomalaisella on lapamato elimistössään!
https://www.is.fi/terveys/art-2000006394340.html
En söisi mitään kalaa raakana vaikka olisi pakastetukin.
Niin?