Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskallatteko syödä ulkomaista pakastevadelmaa?

Vierailija
09.03.2023 |

Norovirusta on kuulemma ollu. Aattelin vaan lämmittää mikrossa. Suomalaista ei ole oikein saatavilla.

Kommentit (20)

Vierailija
1/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla kuumennettuna .

Vierailija
2/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En mielelläni syö mitään ulkomaisia marjoja. Jos syön, kuumennan ensin kiehuvaksi, vaikka siinä vitamiineja meneekin. En tiedä, onko sekään riittävä varotoimi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kunnolla kuumentamalla, olen tiennyt asian jo 80- luvulta ja tehnyt niistä lähinnä kiisseliä tai piirakkaa.

Vierailija
4/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

en osta ulkomaalaisia majoja

Vierailija
5/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

en osta ulkomaalaisia majoja

marjoja

Vierailija
6/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kiehauttanut, kun niin on käsketty tekemään. Sikäli hassua, että matkaillessa kyllä syön marjoja tuoreina torilta tai ravintolassa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaisista vadelmista kannattaa tehdä mehukeittoa tai kiisseliä, jos ei halua sairastua. 

Vierailija
8/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uskallan. Paketista suoraan kuumentamatta.  Meillä ei pakasteta.  Pakastimen sähkön sähkönsiirtorahanpesumaksun takia. Annetaan sulahtaa huonelämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Keitän hilloksi tai kiisseliksi.

Vierailija
10/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Olen kiehauttanut, kun niin on käsketty tekemään. Sikäli hassua, että matkaillessa kyllä syön marjoja tuoreina torilta tai ravintolassa

Noro ei pääse tuoreen marjan kuoren läpi, mutta kun marjan pakastaa, kuori kärsii ja siksi marja pitää sen jälkeen kuumentaa.

Käytän välillä ulkomaisia vadelmia. Kiehautan pari pussia (en lisää nestettä), jolloin niistä tulee paksuhkoa sosetta. Sitä lapset laittavat puuroon, jogurttiin jne. Säilyy useamman päivän jääkaapissa. Kai sen soseen voisi pakastaakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En uskalla, syön takapihalta keräämiäni vadelmia koko talven.

Vierailija
12/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi söisin ulkomaista paskavadelmaa kun löytyy kotimaistakin?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin saksalaisia jäädykkeessä kyllä ilman kuumentamista. Marokkolaisia en. Ainakaan ilman kuumentamista mutt saakeli muuttuu mjössöksi.

Vierailija
14/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi söisin ulkomaista paskavadelmaa kun löytyy kotimaistakin?

Hinnan takia. Ruokakaupoista ei sitä paitsi ole nyt löytynyt suomalaista pakastevadelmaa, vain ulkomaista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ulkomaiset pakastemarjat kannattaa kyllä kuumentaa, koska muuten niistä voi saada myös salmonellatartunnan.

Vierailija
16/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pelotellaan ihmisiä, että ostaisivat kotimaista. Itse syön pakaste parsakaalitkin ilman kuumentamista ja mitään ongelmia ei ole tullut ja jos saan noron tai salmonella tartunnan selviän hengissä ja immuunijärjestelmäni on sen jälkeen vahvempi.

Vierailija
17/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi söisin ulkomaista paskavadelmaa kun löytyy kotimaistakin?

Hinnan takia. Ruokakaupoista ei sitä paitsi ole nyt löytynyt suomalaista pakastevadelmaa, vain ulkomaista.

Hinnan takia? En ikinä katsele hintoja.

Vierailija
18/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi söisin ulkomaista paskavadelmaa kun löytyy kotimaistakin?

Hinnan takia. Ruokakaupoista ei sitä paitsi ole nyt löytynyt suomalaista pakastevadelmaa, vain ulkomaista.

Täältä löytyy.

https://www.k-ruoka.fi/kauppa/tuote/pirkka-parhaat-vadelma-175g-suomala…

https://tuoremyyntipitkanen.fi/t/suomalainen-pakaste-vadelma-400gr/

Vierailija
19/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen mä vadelmajogurttia yhä syönyt. Suoraan purkista ja kuumentamatta.

Vierailija
20/20 |
09.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mahdollinen norovirus kuolee kuumentamalla yli 2 min yli 90 asteeseen. Eli siitä vaan kun kiehauttaq. (Hygieniapassitietoutta).

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kolme kaksi