Uskaltaisitko käyttää ainakin 2 vuotta pakkasessa ollutta hirvenlihaa
Löytyi sitten pakastimesta pari pakettia hirvenlihaa, paketin merkinnöistä päätellen pakastettu vuonna 2021. Ja mietin tässä, että uskaltaako niitä enää käyttää. Pakkasessa ovat olleet koko ajan, eivätkä päässeet sulamaan, mutta ei siellä pakastimessakaan varmaan ruoka ikuisuuksia kestä.
Mutta kysynpä kuitenkin täältä, että onko kukaan käyttänyt noin pitkään pakastettuna ollutta lihaa, ja oliko se vielä syömäkelpoista ? (jos ei kokemusta hirvenlihasta, niin naudanliha on varmaan suht lähellä)
Kommentit (10)
Tottakai söisin.
Onko hyväkin pala?
Vähärasvainen hirvenliha säilyy iät ja ajat.
Tuoksu sen heti kertoo , jos tuoksuu hirvelle niin syöt , jos hirveälle niin et .
oon syönyt 5 vuotta pakkasessa ollutta riistalihaa eikä se siitä miksikään pilalle ole mennyt.
Kyllä ainakin maistaisin. Syvä pakastus ja kylmäketjun katkeamattomuus on se juttu. Rasvainen liha voi härskiintyä ja hirveentyä. hah mutta kyllähän se pemmikaanikin säilötään rasvaan. ja sekin kuulemma säilyy. Mikäköhän juju siinä muuten on??? Kertokaatten tietäjät.
Varmaan makuhaittoja, mutta muuten ihan syötävää.
Minä kyllä söisin.
Voi olla vähän kuivunutta nurkista mutta veistä pois huonolta näyttävät,
ruskistat vaan hyvin voissa ja maustat niin hyvää on.
Tein juuri kuukausi sitten käristyksen syksyn 2020 hirvestä. Hyvää oli. Liha on hiukan eri tuntuista pinnalta, lievästi kuivempaa, mutta maku oli taivaallinen ja tuoksussa ei mitään ongelmaa. Muuten en söisikään.
No maistat. Tuskin muuta vaaraa kuin paha maku jos sitäkään.