Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Uskaltaisitko käyttää ainakin 2 vuotta pakkasessa ollutta hirvenlihaa

Vierailija
08.03.2023 |

Löytyi sitten pakastimesta pari pakettia hirvenlihaa, paketin merkinnöistä päätellen pakastettu vuonna 2021. Ja mietin tässä, että uskaltaako niitä enää käyttää. Pakkasessa ovat olleet koko ajan, eivätkä päässeet sulamaan, mutta ei siellä pakastimessakaan varmaan ruoka ikuisuuksia kestä.

Mutta kysynpä kuitenkin täältä, että onko kukaan käyttänyt noin pitkään pakastettuna ollutta lihaa, ja oliko se vielä syömäkelpoista ? (jos ei kokemusta hirvenlihasta, niin naudanliha on varmaan suht lähellä)

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

No maistat. Tuskin muuta vaaraa kuin paha maku jos sitäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tottakai söisin.

Onko hyväkin pala?

Vähärasvainen hirvenliha säilyy iät ja ajat.

Vierailija
4/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuoksu sen heti kertoo , jos tuoksuu hirvelle niin syöt , jos hirveälle niin et .

Vierailija
5/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon syönyt 5 vuotta pakkasessa ollutta riistalihaa eikä se siitä miksikään pilalle ole mennyt.

Vierailija
6/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä ainakin  maistaisin. Syvä pakastus ja kylmäketjun katkeamattomuus on se juttu. Rasvainen liha voi härskiintyä ja hirveentyä. hah mutta kyllähän se pemmikaanikin säilötään rasvaan. ja sekin kuulemma säilyy. Mikäköhän juju siinä muuten on??? Kertokaatten tietäjät.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Varmaan makuhaittoja, mutta muuten ihan syötävää. 

Minä kyllä söisin.

Vierailija
8/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi olla vähän kuivunutta nurkista mutta veistä pois huonolta näyttävät,

ruskistat vaan hyvin voissa ja maustat niin hyvää on.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En söisi.

Vierailija
10/10 |
08.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein juuri kuukausi sitten käristyksen syksyn 2020 hirvestä. Hyvää oli. Liha on hiukan eri tuntuista pinnalta, lievästi kuivempaa, mutta maku oli taivaallinen ja tuoksussa ei mitään ongelmaa. Muuten en söisikään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän yhdeksän