Kaunko pidät niitä punalaputettuja tuotteita pakastimessa ennen kuin laitat ne "ruoaksi"?
Kommentit (16)
Parista päivästä pariin kuukauteen.
Vuoden, joskus kaksikin. Naminami!
Riippuu siitä, mitä on sinne pakastimeen laittanut. Kala tulee käytettyä kuukaudessa, jauheliha parissa, muu liha puolessa vuodessa.
Niin kauan kunnes valmistan ne ruoaksi.
Äläpä laita lainausmerkkejä. Niitä ei oikeasti saa esim. asiakielessä käyttää kuin vain oikeissa sitaateissa. Sitä paitsi jos satut tulemaan mun ruokavieraaksi ja tarjoan jotakin, mitä olen tehnyt pakasteessa olleesta punalaputetusta tuotteessta, sinä et huomaisi mitään vaan kiittelisit hyvästä ruuasta. Se ei ole meidän muiden vika, että sulla ei ruuanlaitto onnistu etkä osaa käsitellä pakastettuja elintarvikkeita.
saa loppua tila vaikka vuosia pakastimessa ei haittaa koska laitan vakuumi pakkaajan kautta
Yleensä en edes laita pakastimeen vaan valmistan samana tai seuraavana päivänä. Ehkä pari-kolme kuukautta voin pakastaa.
Jos paketti on suojakaasussa, niin pari kuukautta on maksimi. Jos taas kunnon vakuumissa, niin yli vuodenkin voi olla. Makkarat siinä puoli vuotta enintään. Kierrätän paljon pakkasen kautta lapputavaraa, niin ei tarvitse koskaan ostaa täyteen hintaan, jos ei halua.
Vierailija kirjoitti:
En hetkeäkään. Suoraan ruoaksi.
Samoin ja pakastan sen valmiin ruuan.
Vierailija kirjoitti:
En hetkeäkään. Suoraan ruoaksi.
Samoin ja pakastan sen valmiin ruuan.
Noin parista päivästä kuukauteen. Punalaputettuja ei löydy enää niin usein, niin aika nopealla tahdilla ne menee pakastimesta ruuanlaittoon.
Silloin harvoin, kun niitä ostan, kypsennän ne ja pakastan sen jälkeen.
Parista päivästä pariin kuukauteen. Ja kyllä ne on ihan oikeita ruokia eikä mitään "ruokia".
Laitan ruoaksi parin kuukauden sisällä.