Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pakastetut katkaravut

Vierailija
06.03.2023 |

Ajattelin tehdä skagen voileipäkakkua, mutta sulatetut ravut pitää syödä 1 vrk kuluessa. Eikös silloin kakku ole ruokamyrkytys riski?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arveluttaa haittaako jos kakkua tarjoaa reilu vuorokausi niiden sulattamisesta

Vierailija
2/3 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

On riski. Kakkuun kannattaa lisätä katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua. Ihan hyvä kakku on sellainen, jossa täytteessä on tonnikalamajoneesia ja katkarapuja vain kakun päällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.03.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

On riski. Kakkuun kannattaa lisätä katkaravut vasta vähän ennen tarjoilua. Ihan hyvä kakku on sellainen, jossa täytteessä on tonnikalamajoneesia ja katkarapuja vain kakun päällä.

Kiitos vinkistä. Hyvä idea tuo koristelu. En haluaisi kuitenkaan aiheuttaa ruokamyrkytystä kenellekään.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kaksi