Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jauheliha (teollinen), suomalainen vs. muualla maailmassa

Vierailija
06.02.2023 |

Onko jossain maassa yhtä sitkeää tai sitkeämpää jauhelihaa, kuin Suomessa? Kokemuksia?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole saanut missään yhtä hyvää kuin Suomessa, täällähän on paljon yleisempää kaikki valmiiksi pakattu. Lihatiskiltä kahteen kertaan jauhettuna olen ostanut esimerkiksi Välimeren maissa. En osta kuin nautaa ja broileria.

Vierailija
2/3 |
06.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En syö enää ollenkaan lihaa, joten vaikea sanoa. Mutta minun lapsuudessani asiakas valitsi lihatiskistä lihapalan, jonka halusi jauhettavan itselleen jauhelihaksi. Kauppias saattoi ehdottaa, että jauhetaanko sekaan myös hieman siankylkeä, että tulee mehevämpää.

Aina oli tuoretta, koskaan ei ollut sitkeää. Rauha muistollesi, äiti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.02.2023 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tiedä onko Italiassa ns teollista jauhelihaa ollenkaan? Yleensä irtojauheliha ja valmiiksi muotoillut jl-pihvit tulee kylän lähimmältä tilalta. Näin jopa Lidliiin! Maku ja laatu 10+