Tarkoittaako mielestäsi salaatin valmistus (siis ei ruoka-annoksen vaan sen vihreän osan) sitä, missä salaatti on kasvatettu vai missä salaatti on pakattu?
Mielenkiintoisia tulkintoja:
Kommentit (5)
Vierailija kirjoitti:
Ei valmistusmaa ole sama kuin raaka-aineen alkuperämaa.
Eli kyllä, mielestäni ulkomaalainen salaatti voi olla "valmistettu Suomessa", jos se on pakattu Suomessa.
Tietenkin myyjä toivookin, että moni ajattelisi raaka-aineen alkuperän olevan Suomi. Miksipä muuten se olisi printattu pakkauksen etupuolelle näkyvästi.
Jos sitä olisi millään tavalla jalostettu Suomessa, niin ehkä joo, mutta jos on vaan pistetty pussiin, niin ei kai?
Salaatti (ne vihreät lehdet) ovat hyvin epävihreää ruokaa. Ei juuri ravintoarvoa ja vievät paljon maailman vesivaroja. Epäoptimaalisissa olosuhteissa (esim, viileys, valon puute, kuivuus, liika märkyys) siihen kertyy paljon nitriittejä, eikä ainakaan lapsille pitäisi sitä syöttää.
Kannattaisi varsinkin talvella ottaa salaatin perusosaksi jotain muuta, esim. kaali muuttuu oikein meheväksi, kun sen suikaloi ihan ohueksi ja vaikka painelee meheväksi.
Kotimaista! Babypinaatti toimii, yrttejä, persiljaa, basilikaa ym sekaan maun mukaan. Ja hyvä soosi kruunaa
Ei salaattia ole valmistettu missään. Se on kasvatettu ja pakattu. Ihme kielenraiskausta nykyään.
Ei valmistusmaa ole sama kuin raaka-aineen alkuperämaa.
Eli kyllä, mielestäni ulkomaalainen salaatti voi olla "valmistettu Suomessa", jos se on pakattu Suomessa.
Tietenkin myyjä toivookin, että moni ajattelisi raaka-aineen alkuperän olevan Suomi. Miksipä muuten se olisi printattu pakkauksen etupuolelle näkyvästi.