Miksi runebergin torttuja ei myydä ympäri vuoden?
Hyviä leivoksia on saatavilla vain alle parin kuukauden ajan alkuvuodesta, jonka jälkeen niitä ei näy kauppojen hyllyillä pitkään aikaan. Miksei niitä voida pienemmissä erissä myydä vuoden jokaisena aikana ja alkuvuodesta sitten enemmän?
Kommentit (16)
Oletko kuullut sanan sesonki?
Ja jos leipomot väsäisivät kaikkea mahdollista ympäri vuoden niin eihän niillä riittäisi mikään aika eikä resurssit toimintaansa.
Ja sitten vielä kyllästyminen, jos esim.Runiksia saisi ympäri vuoden.
Rosten nro1😋
Kalliita ovat, mutta silti niitä ostetaan...kalleimpien kilohinta n.34€.
Älkää enää valittako RUOAN kalleutta!!!
Ei muuten myydä tippaleipiäkään!!
Myytäisiin jos ostaisitte mutta kun ette osta.
Vierailija kirjoitti:
Voihan niitä leipoa itsekin.
Niinpä, saa parempia ja terveellisempiä leivoksia, vaikka vuoden ympäri.
Minä haluaisin laskiaspullia (hillolla) ympäri vuoden.
Minäkin pidän Runebergin tortuista.
Vierailija kirjoitti:
Minä haluaisin laskiaspullia (hillolla) ympäri vuoden.
Sä voit tehdä niitä itse vaikka joka päivä.
Niiden valmistus ei ole mitään rakettitiedettä.
Runebergin päivä on 5.2. joten torttu on kausileivonnainen.
Leipomoalalla eletään sesonkien mukaan ja sesonkituotteita valmistetaan ennen tiettyä päivää. Lisäksi on kausituotteita joita tehdään tuoretuotteiden saatavuuden mukaan esim. kesällä mansikka-aikaan tehdään paljon masikkakakkuja ja leivoksia. Tilaustuotteena voit tilata konditoriasta Runebergin leivoksia muulloinkin mutta yrittäjän asia ottaako tilauksen vastaan. Itse ottaisin jos olisin yrittäjä, asettaisin alarajaksi tietyn kappelemäärän vähimmäistilausmääräksi.
Runegergin päivä, torttu tammi-helmikuu
laskiainen, laskiaspulla alkuvuosi laskiaiseen saakka
pääsiäinen, teemakoritellut leivokset ja kakut sekä pääsiäisbabat
vappu, munkkien sesonki, tippaleivät ja rosetit
äitienpäivä, kakut teeman mukaisesti koristellut
halloween, teeman mukaisesti koristeltuja leivoksia ja kakkuja
isänpäivä, teeman mukaisesti koristeltuja kakkuja
itsenäisyyspäivä, itsenäisyyspäiväleivokset ja kakut, sinivalkoista
joulu, jouluteemaiset kakut ja tortut
Isot yritykset alkaa tehdä pakkaseen hyvissä ajoin teemaleivonnaisia, joulukuussa tehdään Runebergin torttuja.
Vierailija kirjoitti:
Voihan niitä leipoa itsekin.
Ei kaikki voi. Esimerkiksi mulla ei ole uunia ollenkaan, keittiössäni on vain mikro, pari erilaista keitintä, astianpesukone, jääkaappi-pakastin + astiakaapit. Ostan kaiken aina valmiina.
Minä voin itse tehdä milloin vaan, ei se ole edes vaikeaa.
Mä oon kuullut, että joillain paikkakunnilla näitä olisikin saatavilla vähän laajemmin, jos nyt ei ympäri vuoden. Joulun aikoihin kuulemma omenahilloatäytteellä. Itse en ole kyllä nähnyt missään missä itse olen asunut.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voihan niitä leipoa itsekin.
Ei kaikki voi. Esimerkiksi mulla ei ole uunia ollenkaan, keittiössäni on vain mikro, pari erilaista keitintä, astianpesukone, jääkaappi-pakastin + astiakaapit. Ostan kaiken aina valmiina.
Oletkin poikkeus. Vaihda parempaan asuntoon.
Koska niissä on liikaa voita. Samankaltaisen kevyemmän leivoksen tosin saisi, jossa voisi olla hillo keskellä ja paksu rinki. Jos joku kehittelee sellaisen. Kevytkakkupalojakin joita oli ennen ja muuta kivaa.