Apua kuuluuko lasagnelevyt laittaa kuivina uuniin!?
Kommentit (15)
No tietenkin kuivina, jos aiot niiden väliin ja päälle jotain söösejä laittaa.
Vierailija kirjoitti:
No tietenkin kuivina, jos aiot niiden väliin ja päälle jotain söösejä laittaa.
Mutta jos haluaa säästää aikaa, niin tekee paksummat kastikkeet ja keittää ne levyt, jolloin ei tarvitse kuin paistaa pinta ruskeaksi uunissa.
Jos perinteiseen tapaan tekee niin kuivina.
Kuivina ja suoraan paketista. Jos keität niin tulee varmaan aika lötköä.
Voihan makaronilaatikonkin tehdä kuivilla makaroneilla. En oo kyllä kokeillut.
kuivina laitetaan,kastike väliin ja päälle,niin eivät kuivu vaan pehmenevät uunissa
Vierailija kirjoitti:
Voihan makaronilaatikonkin tehdä kuivilla makaroneilla. En oo kyllä kokeillut.
Voi, tulee parempaa.
Siis laitat ne levyt keittämättöminä sinne soosikerrosten väliin vuokaan. Eli ensin soosia, sitten kerros kuivia lasagnelevyjä, sitten soosia, ja taas levyjä, jne. kunnes soosit (tai levyt) loppuu tai vuoka tulee täyteen.
Eli lasagnelevypakkauksessa olevan ohjeen mukaisesti.
Pakkauksesssa ei taida olla ohjetta miten toimia?
Jotkut laittavat kuivat pastalevyt hetkeksi kiehuvaan veteen, itse laitan kuivana kastikkeiden väliin. Tuotepastalevyt tietysti sellaisenaan.
Öö laitoin kyllä levyjä eka.
Hops.
Ap.
Vierailija kirjoitti:
Voihan makaronilaatikonkin tehdä kuivilla makaroneilla. En oo kyllä kokeillut.
siinä on vaan varmaan se,et niitä makarooneja tulee laitettua liikaa,kun nehän turpoaa keitettäessä...eli kuivina niitä menee siihen vuokaan enemmän,tietysti tää pitää ottaa huomioon
Vierailija kirjoitti:
Pakkauksesssa ei taida olla ohjetta miten toimia?
On, mutta en osaa lukea.
Ap
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voihan makaronilaatikonkin tehdä kuivilla makaroneilla. En oo kyllä kokeillut.
siinä on vaan varmaan se,et niitä makarooneja tulee laitettua liikaa,kun nehän turpoaa keitettäessä...eli kuivina niitä menee siihen vuokaan enemmän,tietysti tää pitää ottaa huomioon
Jos tekisin makaroonilaatikon keittämällä 5dl pastaa niin en kuivanakaan laittaisi enempää.
Vierailija kirjoitti:
Jotkut laittavat kuivat pastalevyt hetkeksi kiehuvaan veteen, itse laitan kuivana kastikkeiden väliin. Tuotepastalevyt tietysti sellaisenaan.
Juu, keittäähän niitä ei periaatteessa tarvitsisi ennakkoon, pitää osata vain laittaa sopivasti niitä sooseja väliin että tulee mehevää lasagnea...
Jos sä ne kuivina laitat niin ne palaa eli pitää keittää.
Provo