Tein jauhelihakastiketta keskiviikkona
Iltapäivällä. Laitoin jääkaappiin. Uskaltaako vielä syödä?
Kommentit (19)
Jos jäähdytit ja laitoit jääkaappiin mahdollisimman nopeasti ja jääkaappi on tarpeeksi kylmä niin miksi ei uskaltaisi syödä?
Uskaltaa syödä. Vessassa sen sitten huomaa, että kannattiko
Siis laitoit jääkaappiin silloin keskiviikkona ip?
Voi syödä vielä.
Mä syön itsetehtyä spagettia ja jauhelihakastiketta jääkaapista joskus viikonkin. Ei koskaan mitään ongelmaa.
Jos se on ollut siellä jääkaapissa keskiviikosta asti, etkä ole lämmittänyt sitä uudestaan, voit hyvin syödä sitä vielä. Eihän keskiviikosta ole kuin 2 päivää aikaa.
No tietenkin voi, helposti säilyy viisikin päivää.
Vierailija kirjoitti:
Oliko punalaputettua teollisuusjauhelihaa pakastimesta?
Nautasian jauhenlihaa kaupan lihatiskiltä.
Viikon säilyy. Valmistettu ruoka kannataa jäähdyttää nopeasti ja laittaa jääkaappiin. Jääkaapista mikroon aina vain sen verran kuin syöt.
Voi jumalauta syödä vaikka se olisi ollut liedellä odottamassa tämän pari päivää!
Miten tuollainen ihminen voi olla vielä elossa, jos tuollaisia asioita pitää edes miettiä??
Vierailija kirjoitti:
Voi jumalauta syödä vaikka se olisi ollut liedellä odottamassa tämän pari päivää!
Miten tuollainen ihminen voi olla vielä elossa, jos tuollaisia asioita pitää edes miettiä??
Varmaan just siksi. Ylivarovaiset ihmiset ei ota riskejä. VOiko syödä riippuu siitä, mikä oli jauhelihan viimeinen myyntipäivä. Jos ylittänyt sen, niin ei voi syödä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi jumalauta syödä vaikka se olisi ollut liedellä odottamassa tämän pari päivää!
Miten tuollainen ihminen voi olla vielä elossa, jos tuollaisia asioita pitää edes miettiä??
Varmaan just siksi. Ylivarovaiset ihmiset ei ota riskejä. VOiko syödä riippuu siitä, mikä oli jauhelihan viimeinen myyntipäivä. Jos ylittänyt sen, niin ei voi syödä.
Jos sen on kypsentänyt ennen pilaantumista tai koira ei ole sitä syönyt niin voit itse syödä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi jumalauta syödä vaikka se olisi ollut liedellä odottamassa tämän pari päivää!
Miten tuollainen ihminen voi olla vielä elossa, jos tuollaisia asioita pitää edes miettiä??
Varmaan just siksi. Ylivarovaiset ihmiset ei ota riskejä. VOiko syödä riippuu siitä, mikä oli jauhelihan viimeinen myyntipäivä. Jos ylittänyt sen, niin ei voi syödä.
Jauheliha, kuten muutkin elintarvikkeet, on syötävää, mikäli maku- ja hajuaistisi ei kiellä, olipa viimeinen myynti- tai käyttöpäivä mikä hyvänsä.
Jos kohta jauheliha on varsin usein jo viimeisenä myyntipäivänä pahan hajuista ja makuista.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Voi jumalauta syödä vaikka se olisi ollut liedellä odottamassa tämän pari päivää!
Miten tuollainen ihminen voi olla vielä elossa, jos tuollaisia asioita pitää edes miettiä??
Varmaan just siksi. Ylivarovaiset ihmiset ei ota riskejä. VOiko syödä riippuu siitä, mikä oli jauhelihan viimeinen myyntipäivä. Jos ylittänyt sen, niin ei voi syödä.
Jauheliha, kuten muutkin elintarvikkeet, on syötävää, mikäli maku- ja hajuaistisi ei kiellä, olipa viimeinen myynti- tai käyttöpäivä mikä hyvänsä.
Jos kohta jauheliha on varsin usein jo viimeisenä myyntipäivänä pahan hajuista ja makuista.
Paskat on viimeisenä myyntipäivänä paskaa. Onhan niissä päiväyksissä aina se parin päivän ylimääräinen varoaika laitettu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Oliko punalaputettua teollisuusjauhelihaa pakastimesta?
Nautasian jauhenlihaa kaupan lihatiskiltä.
En ole koskaan kuullutkaan ko tuotteesta.
Rotat syö mitä vaan. Vedä pöntöstä alas.
Vierailija kirjoitti:
Muistitko pestä jauhenlihan?
Luuletko olevasi hauska?
Oliko punalaputettua teollisuusjauhelihaa pakastimesta?