Onko täällä ketään, joka olisi ollut töissä Attendolla nakin puolittajana?
Onko etua hakemisessa, jos on ollut aiemmin vihreiden kuulien puolittajana?
Kommentit (9)
Onko nakin puolittaja siirtynyt vihreä kuula-tehtaalta attendolle?
Miten tehdään, jos jää puolikas nakki yli? Laitetaanko se pakastimeen odottamaan seuraavaa nakkiannoskertaa?
Vaikea nähdä, että nakin puolitus ajallisesti olisi kannattavampaa, kuin kokonaisen nakin laittaminen pakettiin. Jos siis oikeasti ajallisesti mietitään työpanosta vs. aterian hintaa. Mutta Attendo se tuossakin jonkun sentin lypsää vanhukselta osakkeenomistajilleen.
Lähetän attendolle työhakemuksen kokiksi ja samalla haukun heidät lyttyyn.
Vierailija kirjoitti:
Miten tehdään, jos jää puolikas nakki yli? Laitetaanko se pakastimeen odottamaan seuraavaa nakkiannoskertaa?
Sen saa henkilöstö bonuksena.
Attendolle töihin nakittajaksi. Ei vaadita koulutusta. Ainoa vaativampi työ on osata raastaa/keittää porkkanaa. Sitä nimittäin ne tuntevat joka ateriaan.
Vierailija kirjoitti:
Attendolle töihin nakittajaksi. Ei vaadita koulutusta. Ainoa vaativampi työ on osata raastaa/keittää porkkanaa. Sitä nimittäin ne tuntevat joka ateriaan.
Korjaus: tunkevat
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Miten tehdään, jos jää puolikas nakki yli? Laitetaanko se pakastimeen odottamaan seuraavaa nakkiannoskertaa?
Sen saa henkilöstö bonuksena.
Varmaan jaettuna koko henkilöstölle. Tuskin omaa puolikasta sentään jokaiselle liikenee.
Tuossa on se ero, että vihreissä kuulissa ne puolikkaat laitetaan samaan pakettiin, mutta nakkien puolikkaat pitää laittaa eri annoksiin. Pitää olla tarkka.