Kinkkumittari näyttää 82 astetta
Uunista ulos, kun näkyy 85 ja sitten lämpö vielä nousee pari astetta. Hyvää on.
Kommentit (11)
Aijjai. Pilalle meni. 74 astetta on oikea ja hyvä lämpötila. Vielä ehtii uuden paistaa.
Mistä se saa lämpöenergiaa että se lämpötila nousisi vielä uunista oton jälkeen?
Vierailija kirjoitti:
Mistä se saa lämpöenergiaa että se lämpötila nousisi vielä uunista oton jälkeen?
Koska se kinkku on kuuma, lämpötila tosiaan nousee vielä uunista oton jälkeenkin. Kyllä sen mittarista näkee.
86-90 astetta on juuri sopiva, ylikypsä ja herkullinen.
Kyllä! 80-82 asteisena pois uunista ja antaa vielä tekeytyä tunnin paistopussissa, sen jälkeen vasta otetaan pussista pois ja otetaan läskit päältä pois. Sitten folioon (ja tarvittaessa miedon lämpimään uuniin jotta pysyy lämpimänä ruokailuun asti) ja lopuksi sinappikuorrute uunissa 200c. Sieltä suoraan viipaileksi ja pöytään. Kinkku syödään jouluaterialla lämpimänä, eikä jääkaapikylmänä.
Mikään ei ole hirveämpää, kun "mehukas" joulukinkku, sellainen kumimainen pureskeltava semisitkeä. Hyi.
86 oli kun otin leivinuunista ulos. Hyvää oli, koiran kanssa maistelin 😋
Vierailija kirjoitti:
Kyllä! 80-82 asteisena pois uunista ja antaa vielä tekeytyä tunnin paistopussissa, sen jälkeen vasta otetaan pussista pois ja otetaan läskit päältä pois. Sitten folioon (ja tarvittaessa miedon lämpimään uuniin jotta pysyy lämpimänä ruokailuun asti) ja lopuksi sinappikuorrute uunissa 200c. Sieltä suoraan viipaileksi ja pöytään. Kinkku syödään jouluaterialla lämpimänä, eikä jääkaapikylmänä.
Mikään ei ole hirveämpää, kun "mehukas" joulukinkku, sellainen kumimainen pureskeltava semisitkeä. Hyi.
Muuten samaa mieltä, mutta meillä saa asteet olla yli 85 ja kaikki kuorrutukset olemme todenneet aivan turhiksi. Parempaa ilman.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä! 80-82 asteisena pois uunista ja antaa vielä tekeytyä tunnin paistopussissa, sen jälkeen vasta otetaan pussista pois ja otetaan läskit päältä pois. Sitten folioon (ja tarvittaessa miedon lämpimään uuniin jotta pysyy lämpimänä ruokailuun asti) ja lopuksi sinappikuorrute uunissa 200c. Sieltä suoraan viipaileksi ja pöytään. Kinkku syödään jouluaterialla lämpimänä, eikä jääkaapikylmänä.
Mikään ei ole hirveämpää, kun "mehukas" joulukinkku, sellainen kumimainen pureskeltava semisitkeä. Hyi.
Ainoastaan h**rat ja homot syö kinkkua lämpimänä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kyllä! 80-82 asteisena pois uunista ja antaa vielä tekeytyä tunnin paistopussissa, sen jälkeen vasta otetaan pussista pois ja otetaan läskit päältä pois. Sitten folioon (ja tarvittaessa miedon lämpimään uuniin jotta pysyy lämpimänä ruokailuun asti) ja lopuksi sinappikuorrute uunissa 200c. Sieltä suoraan viipaileksi ja pöytään. Kinkku syödään jouluaterialla lämpimänä, eikä jääkaapikylmänä.
Mikään ei ole hirveämpää, kun "mehukas" joulukinkku, sellainen kumimainen pureskeltava semisitkeä. Hyi.
Ainoastaan h**rat ja homot syö kinkkua lämpimänä.
Aijaa, sä syöt kaikki sun possuruuat kylmänä vai? Enpä usko. Aikamoinen homoh**ra.
Kuulostaa paskalta. Maistuukin varmaan siltä. 🤮🤮🤮