Juustoasiantuntijoita? Ne paremmat juustot joulupöytään?
Hemmetti, tajuttiin just miehen kanssa, että ollaan unohdettu kokonaan juustot. Ollaan kutsuttu miehen sisko ja hänen miehensä joulupäivänä syömään. Ovat kuulemma "juustoihmisiä". Olisiko ehdottaa jotain muita hyviä juustoja kuin perinteiset homejuustot? Budjetti ei ole tänä jouluna ihan yhtä löysä kuin normaalisti, mutta sanotaan että 150 € juustoihin voisi olla ihan jees.
Kommentit (13)
Ei tässä kohtaa enää ehdi saada kunnollista tavaraa. Me teemme tilaukset jo keväällä.
150 euroa juustoihin. Ei tuohon voi mitään sanoa.
Vierailija kirjoitti:
0/5. Eihän sinulla ole budjettia eikä vieraitakaan tulossa.
Ootko katsonut juustotiskin juustojen hintoja? Melkein 50 % korotus joissakin juustoissa. Ostettiin tänään just juustot kahdelle ja meni melkein 80 €.
Juustoportilla on useampia palkittuja gruyere-tyyppisiä juustoja kuten vuohen grand reserve, suosittelen kokeilemaan niitä!
Ostin vitosella pirkan parhaat juustolajitelman, oli hyviä, syötiin jo pois.
Joku juustotiskin tryffelijuusto on helposti 50 € kilo. Tuo 150 € on oikeasti todella nopeasti käytetty, jos ottaa köntin jokaista eri tyyppistä juustoa.
Vierailija kirjoitti:
150 euroa juustoihin. Ei tuohon voi mitään sanoa.
Sivusta, mutta tuohon budjettiin kuuluu tietenki myös juustojen kanssa tarjottavat lisukkeet, kuten hillot, keksit, rypäleet, hedelmät, ja muu vastaavaa.
Ja tietenkin laadukat viinit, etupäässä ehkä valkoviinit.
Upeita ohjeita löytyy netistä, erilaiten juustolajien kokoamisesta tarjottavaksi.
Kurkkailepas sinne.
Kannattaa kurkkaila, vaikka tää provo onkin.
Viineistä ja juustoista löytyy aina uusia makuja ja makuelämyksiä.
Vierailija kirjoitti:
Joku juustotiskin
tryffelijuusto on helposti 50 € kilo. Tuo 150 € on oikeasti todella nopeasti käytetty, jos ottaa köntin jokaista eri tyyppistä juustoa.
Juu, mutta eihän niitä juustoja pääruokana syödä, vatsan täydeltä.
Niitä on tarkoitus maistella ja onhan juustotarjottimessa aina muutakin tarjolla.
Siihen on suositus olemassa, minkä verran juustotarjottomelle, kutakin juustolajia, tulee henkilöä kohden varata.
En ole asiantuntija, mutta Appenzelleristä pidän itse, toki muistakin juustoista.
Mustaleima emmental maistuu myös joka joulu kinkun, sinapin ja oluen/punaviinin kanssa
Keisarinnaa, Ritaria, Turunmaata nyt ainakin. Prisman hinnoilla noiden hinta yhteensä jotakin 20 euron paikkeilla. Sitten vielä samaa hintaluokkaa olevaa Kareliaa niin alle 30 euroa menee. Nyt alkoi itsekin tekemään noita mieli.
0/5. Eihän sinulla ole budjettia eikä vieraitakaan tulossa.