Parasta graavilohta mitä kaupasta saa
Kertokaa joku jolla oikeudet, että mikä se paras graavilohi nyt oikein on, kun on vielä selkeä voittajakin..
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/87f1d237-f110-4243-a61e-3c1…
Kommentit (12)
Itse tehty on joka tapauksessa parasta, joten ihan sama.
Vierailija kirjoitti:
Itse tehty on joka tapauksessa parasta, joten ihan sama.
Ihanaa, myytkö meillekkin?
Graavilohta ei kannata ostaa kaupasta, ellei ole -60% ilta-alessa. On todella helppoa tehdä itse ja epäonnistuminen on käytännössä mahdotonta. Saat juuri sellaiset mausteet kuin itse haluat.
Vierailija kirjoitti:
Graavilohta ei kannata ostaa kaupasta, ellei ole -60% ilta-alessa. On todella helppoa tehdä itse ja epäonnistuminen on käytännössä mahdotonta. Saat juuri sellaiset mausteet kuin itse haluat.
Silläpä olisikin kiva tietää makutestin ylivoimainen voittaja, joka paljastuu tuon maksumuurin takana olevasta jutusta.
Toisaalta, en osta koskaan ale-kalaa jos kyseessä lähestyvä päivämäärä. Kala on niin paljon parempaa tuoreena.
Kunnon graavilohen salaisuus on riittävä suola. Sellainen suolapurkin pöydän reunalla nähnyt löysä kalanlötkäle on ällöä- Ällölöllöä.
Jouluksi teen usein graavilohta siten, että raastan siihen suolan päälle raakaa punajuurta. Tulee todella nättiä kalaa! Sama tulos tulee mustamarja-aroniallakin, mustikkaa en raaski siihen laittaa.
Itse tehty.
Hienoa merisuolaa riittävästi, mausteita, esim pippuri sekoitusta, tilliä, konjakkia. Sitten kelmun alle jääkaappiin väh. 3 pv.
Hieman lopuksi juoksevaa hunajaa ennen tarjoilua. Ei liikaa.
Itse tehty on aina parasta sanon minäkin.
Vierailija kirjoitti:
Kunnon graavilohen salaisuus on riittävä suola. Sellainen suolapurkin pöydän reunalla nähnyt löysä kalanlötkäle on ällöä- Ällölöllöä.
Jouluksi teen usein graavilohta siten, että raastan siihen suolan päälle raakaa punajuurta. Tulee todella nättiä kalaa! Sama tulos tulee mustamarja-aroniallakin, mustikkaa en raaski siihen laittaa.
Suolaa toki, sopivasti. Liika suolaaaminen tekee kalasta vain, noh, suolaisen makuista. Tönkkösuolattu graavi on toki helppo ja maku taattu (suolainen). Mielestäni hankaluus on juuri oikea suolaus niin että muut mausteet ja kalan maku tulee esiin.
Liikaan suolaan ei kannata totuttautua, voi poksahtaa päästä verisuoni.
Kilohinta tuplaantuu kun on ripoteltu suolaa kalan päälle. Kannattaa opetella tekemään itse. Ei ole vaikeaa.
Itsetekijät on jotenkin ylivertaisia ihmisiä. Mutta saisko sen kaupanlohen testituloksen kuitenkin?
-eri-
Vierailija kirjoitti:
Itsetekijät on jotenkin ylivertaisia ihmisiä. Mutta saisko sen kaupanlohen testituloksen kuitenkin?
-eri-
Kalaneuvos voittaja
Tuonkun vielä tietäisi. Mummeli teki niin hyvää graavilohta että sitä syötiin leivän päällä jo pikkumuksusta lähtien. Harmi että vei salaisuutensa (ja muutaman muunkin ruokaan liittyvän salaisuuden) mukanaan kun otti ja meni kuolemaan kolme vuotta sitten. Kai sinun on pakko testata kaikki mahdolliset graavilohet kaupasta ja hankkia sitä, mikä sinun suussasi hyvältä maistuu.