Miten voin säilöä vasta leivotut piparit kun ei ole mitään purnukkaa?
Kommentit (13)
Miksei ole mitään purkkia/ purnukkaa? Kuinka alkeellisesta keittiöstä kyse?
Näitä vois miettiä ennenkun uunin laittaa päälle. Jos vaikka kävis ostaa jonkun purnukan.
Mä olen laittanut ihan pakasteeseen vain. Pakastepusseissa siis. Ovat mukavan tuoreita sitten jouluna. Huoneenlämpöön voi sitten ottaa aina sopivan määrän, kun laittaa tarpeeksi pieniä pussillisia.
Vierailija kirjoitti:
Miksei ole mitään purkkia/ purnukkaa? Kuinka alkeellisesta keittiöstä kyse?
Pitäähän tätä kysyä, kerta kaulin on, muotit on, leivinpaperia on, jauhot on, mut sitten ei mitään mihin laittaa 4 pellillistä pipareita. Olettaen, et on kilon taikina.
Ei kattilaakaan? Laita kahden uunipellin väliin.
Eikö ihmiset ole kuulleet, että pipareita voi säilyttää myös pussissa? Ei siihen mitään purkkia tarvita.
Pistä v*ttu vaikka pakastimeen ne, uusavuton.
Vierailija kirjoitti:
Eikö ihmiset ole kuulleet, että pipareita voi säilyttää myös pussissa? Ei siihen mitään purkkia tarvita.
Ei kai?! Minä olen aina luullut että siitä saa sakot.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Eikö ihmiset ole kuulleet, että pipareita voi säilyttää myös pussissa? Ei siihen mitään purkkia tarvita.
Ei kai?! Minä olen aina luullut että siitä saa sakot.
No miksi täällä sitten kysellään tyhmiä, että missä säilöä piparit. Ap:n täytyy olla joku älykääpiö.
Sellofaani, folio, leivinpaperi ja naru.