Lue keskustelun säännöt.
Alue: Aihe vapaa
Osaatko tehdä lihavatkulia, onko sopivaa tarjottavaa joulupöytään?
Kommentit (3)
Huolehdi, että liha on huoneenlämpöistä. Paloittele liha 3-4 cm kuutioiksi. Ruskista lihapalat erissä. Laita ruskistetut lihat paksupohjaiseen pataan ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita hyvin. Lisää vesi, suola, mausteet, mutta älä kasviksia.
Kuumenna kiehuvaksi ja vähennä sitten lämpöä. Hauduta pataa kannen alla välillä sekoittaen 1 1/2-2 tuntia, kunnes liha on mureaa. Lisää kasvikset noin kypsymisen puolivälissä.
Tarjoa keitettyjen kuoriperunoiden, etikkapunajuurien ja etikka- tai suolakurkkujen kera.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Minä tein tuota keittojuureksista. Poikani kutsui sitä joulupadaksi, lantun ja porkkanan vuoksi. Miksei tuo voisi olla karjalanpaistin sijassa jouluna?
Alue: Aihe vapaa
Joo laitan aina tehosekoittimeen kinkkua, sinappia ja kossua.