Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osaatko tehdä lihavatkulia, onko sopivaa tarjottavaa joulupöytään?

Vierailija
07.12.2022 |

Hyvin tehty vatkuli on hyvää

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
07.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo laitan aina tehosekoittimeen kinkkua, sinappia ja kossua.

Vierailija
2/3 |
07.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huolehdi, että liha on huoneenlämpöistä. Paloittele liha 3-4 cm kuutioiksi. Ruskista lihapalat erissä. Laita ruskistetut lihat paksupohjaiseen pataan ja ripottele päälle vehnäjauhot. Sekoita hyvin. Lisää vesi, suola, mausteet, mutta älä kasviksia.

Kuumenna kiehuvaksi ja vähennä sitten lämpöä. Hauduta pataa kannen alla välillä sekoittaen 1 1/2-2 tuntia, kunnes liha on mureaa. Lisää kasvikset noin kypsymisen puolivälissä.

Tarjoa keitettyjen kuoriperunoiden, etikkapunajuurien ja etikka- tai suolakurkkujen kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
07.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä tein tuota keittojuureksista. Poikani kutsui sitä joulupadaksi, lantun ja porkkanan vuoksi. Miksei tuo voisi olla karjalanpaistin sijassa jouluna?