Miksi jotkut väittävät että uunissa tehdyt lihapullat ovat saman makuisia kuin levyllä paistetut? Niissä on VALTAVA ero
Kommentit (13)
Paistinpannulla paistettuina ovat koostumukseltaan/ maultaan rasvaisempia.
Mitäs väliä sillä on, onko jonkun mielestä niissä eroa vai ei? Itse paistan ensin pannussa, sitten kypsytän uunissa alumiinifoliossa, aina ovat kelvanneet.
En tajua miksi joidenkin mielestä Ikean lihapullat ovat "hyviä". Oksettaa itseäni.
Vierailija kirjoitti:
Mitäs väliä sillä on, onko jonkun mielestä niissä eroa vai ei? Itse paistan ensin pannussa, sitten kypsytän uunissa alumiinifoliossa, aina ovat kelvanneet.
Et sitten ymmärrä että ne ovat pannulla jo kypsyneet?
Vierailija kirjoitti:
En tajua miksi joidenkin mielestä Ikean lihapullat ovat "hyviä". Oksettaa itseäni.
Onko sinulla muidenkin ruokien kanssa vastaavia vaikeuksia? Olet melko varmasti autisti.
Yhtä hyvin voit ihmetellä miten niin joku pitää vihreitä ja violetteja viinirypäleitä samanmakuisina.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs väliä sillä on, onko jonkun mielestä niissä eroa vai ei? Itse paistan ensin pannussa, sitten kypsytän uunissa alumiinifoliossa, aina ovat kelvanneet.
Et sitten ymmärrä että ne ovat pannulla jo kypsyneet?
Kysyikö sulta kukaan? Alumiinitetuilla pullilla saa lapsille pikku hiljaa Alzheimerin taudin. Se on tämän prosessin tarkoitus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs väliä sillä on, onko jonkun mielestä niissä eroa vai ei? Itse paistan ensin pannussa, sitten kypsytän uunissa alumiinifoliossa, aina ovat kelvanneet.
Et sitten ymmärrä että ne ovat pannulla jo kypsyneet?
Ei ole, pannulla tehdään vain se maukas pinta parissa minuutissa.
Sisus kypsyy uunissa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Mitäs väliä sillä on, onko jonkun mielestä niissä eroa vai ei? Itse paistan ensin pannussa, sitten kypsytän uunissa alumiinifoliossa, aina ovat kelvanneet.
Et sitten ymmärrä että ne ovat pannulla jo kypsyneet?
Jos niiden lihapullien pinta on pikaisesti ruskistettu kuumalla pannulla niin sisältä voivat hyvinkin olla vielä turhan raakoja.
Jotkut eivät huomaa eroa ja suurimmalle osalle ei oo justiinsa onko ne lihapullat mitenkä kypsennetty.
Joku voi jopa tykätä uunissa kypsennetyistä enemmän.
Meillä lihapullat keitetään. Paremman makuista, ilman karsinogeenejä.
Todellakin, lihan karamelisaatio on paistinpannulla täysin toisenlainen.