Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sämpylöitä uuniohrapuurosta?

Vierailija
21.11.2022 |

Sain älynväläyksen ja tein uunissa ohrapuuroa rikotuista ohrasuurimoista "ruismaidolla". Ruismaito on joku uusi tuote ja mulla nyt vaan sattui olemaan sitä kaapissa. Puurosta tuli pahaa. Mietin, jos tekisin tästä sämpylöitä. Mitenhän rikotut ohrasuurimot käyttäytyvät sämpylätaikinassa, osaako joku kertoa? Onko tässä yhtään mitään järkeä?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvinhän ne käyttäytyy. Pidät vaan huolen, että puuroa ei ole liian isoa osuutta taikinasta, muuten se ei nouse kunnolla, eikä myöskään maistu hyvälle. 

Ihan perus leipoa puurojen ja muusien jämät ja ylimääräiset keitetyt perunat yms. leipätaikinaan. 

Vierailija
2/4 |
21.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita vehnää puolet painosta niin käyttäytyy normaalisti, hiivaa saa olla. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvät sämpylät tulee puurosta.

Vierailija
4/4 |
21.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paljon, taidanpa yrittää!