Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valmiskastike Fish & Chips ruoalle?

Vierailija
14.11.2022 |

Mikä olisi hyvä valmiskastike/majoneesi tai vastaava uuniranskalaisille ja paneroidulle kalalle? Mietin olisko joku majoneesi vai esim maustettu ranskankerma. Katselin esim tillimajoneesia ja sitruuna-tilli ranskankermaa.

Ehdotuksia?

Ja ei, en aio tehdä itse koska yleensä ne raaka-aineet ehtii vanhentua ennen kuin ehdin käyttää loppuun eikä nekään ilmaisia ole.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eiks ketsuppi ja/tai etikka oo ne perinteiset? Mutta varmaan joku chilimajoneesi voisi sopia kans.

Vierailija
2/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tartar-kastike!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Remoulade.

Vierailija
4/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Eiks ketsuppi ja/tai etikka oo ne perinteiset? Mutta varmaan joku chilimajoneesi voisi sopia kans.

Mielestäni ketsuppi ei sovi paneroidun kalan kanssa, yleensä on kyllä jotain vaaleampaa kastiketta tällaisiin ruokiin. Mietin vaan onko kukaan löytänyt hyvää.

ap

Vierailija
5/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

remoulade-kastike toimii hyvin, mut varmasti esim valkosipulimajoneesi passaa myös

Vierailija
6/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vineger

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minun mielestäni tilli ei ole paras mahdollinen. Chili tai sitruuna olisivat paremmat. Jotain happamuutta eli sitruunaa tai etikkaa kaipaa. Perinteinen on sellainen hernesössö mutta ei ole kovin herkkua. Kermaviiliä tai majoneesia tai sitten niiden sekootusta, ihan miten vain.

Ps. Majoneesi on helppo pyöräyttää itsekin mutta sitä tulee aika paljon jo yhdellä kananmunalla.

Vierailija
8/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Caecar

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Remoulade saanut jo 2 ääntä joten sitä voisi ehkä kokeilla. Felixillä näköjään myös oma majoneesi rasnkiksille mutten tiedä sopiiko paneroidun kalan kanssa.

ap

Vierailija
10/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mallasetikka tai majoneesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tykkään eniten yrtti-valkosipulituorejuuston ja turkkilaisen jugurtin sekoituksesta. Jugurtin voi hyvin korvata vaikka kermaviilillä. Itsellä vaan aina turkkilaista jugurttia jääkaapissa niin käytän sitä.

Vierailija
12/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Remoulade ehdottomasti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Taidan mennä remoulade tai tartar suuntaan, näillä vinkeillä löytyi jo useampi sopiva. Esim Felixin majoneesi ranskalaisille remoulade tyyppinen, Heinzin Tartar kastike tai Abban jugurttipohjainen remoulade.

ap

Vierailija
14/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Arlalle on tullut pari hyvää jugurttikastiketta kylmähyllyyn. Tsatsiki ja joku muu. Ja se tsatsiki on tosi hyvää, sellainen raikas-soossi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Perunoihin mallasviinietikkaa jos löytyy ja koko ruoan kanssa majoneesia.

Vierailija
16/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Remun laardi

Vierailija
17/17 |
14.11.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun mielestä kalan kanssa paras on: Maustamatonta majoneesia ja Dijon-sinappia. Sekoittaa ne keskenään kastikkeeksi. Erittäin helppo ja hyvä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän kolme kahdeksan