Mikä mielipiteesi on siitä että Suomessa on todella vähän "oikeita" pihviravintoloita?
Pääsääntösesti vaan Tampereella & Helsingissä saa semmoisen paksumman pihvin jossa valitaan kypsyysaste. Muissa paikoissa aika usein on vaan lehtipihvi.
Kommentit (21)
Kunnon pihviravintoloissa nimenomaan ei saa valita kyspyysastetta. Se on valmiiksi medium. Kokeiles vaikka Huber Tampereella.
Ainoa pihvipaikka Suomessa on Helsingin Goodwin.
Vierailija kirjoitti:
Kunnon pihviravintoloissa nimenomaan ei saa valita kyspyysastetta. Se on valmiiksi medium. Kokeiles vaikka Huber Tampereella.
Ei saa? Yleensä pihvi paistetaan suoraan mediumiksi ellei asiakas itse mainitse tilatessaan muuta.
Pihvin syöminen ravintolassa on niin kallista. Huonoja vielä kaiken lisäksi useimmissa paikoissa.
Paljon mielummin ostan hyvän palan lihaa ja paistan itse kotona. Kaupasta saa 20 € niin hyvän pihvilihan, ettei mitään järkeä mennä ravintolaan syömään 50 € hintainen huonompi pihvi.
Kyllähän McDonaldksessa saa hyvin paistetyun pihvin?
Suomalaiset syö pihvinsä kesällä ulkona itse grillaamalla.
Lisää suosituksia Hki Espoo alueelta . Kiitos
80-luku just soitti ja halusi pihvinsä takaisin. Sinne ne kaikki on viety. Ei pihvejä syö kuin amerikkalaiset, koska ne on juntteja.
Vierailija kirjoitti:
Siis nyt on vuosi 2022 ja sä syöt jotain hiton lihaa? :D :D Etkö ajattele yhtään eläinten kärsimyksiä? Omassakaan tuttavapiirissä ei ole enää nykyään kuin pari tällaista lihansyöjä-makkarakastikejunttia ja kyllähän heille aika avoimesti nauretaan päin naamaa. Elä hyvä ihminen tätä päivää.
Kasvissyöjät on yleensä kovin kärttyisiä ja tykkäävät moralisoida muiden syömistottumuksia.
Vierailija kirjoitti:
Siis nyt on vuosi 2022 ja sä syöt jotain hiton lihaa? :D :D Etkö ajattele yhtään eläinten kärsimyksiä? Omassakaan tuttavapiirissä ei ole enää nykyään kuin pari tällaista lihansyöjä-makkarakastikejunttia ja kyllähän heille aika avoimesti nauretaan päin naamaa. Elä hyvä ihminen tätä päivää.
Onneksi mun piireissä nautitaan verisistä tomahawk- ja t-bone-pihveistä.
Vierailija kirjoitti:
Kunnon pihviravintoloissa nimenomaan ei saa valita kyspyysastetta. Se on valmiiksi medium. Kokeiles vaikka Huber Tampereella.
medium on jo pilalle paistettu. Kunnon paikassa saa kyllä varmasti vaikka bleu kypsyydellä pihvin
Vierailija kirjoitti:
Siis nyt on vuosi 2022 ja sä syöt jotain hiton lihaa? :D :D Etkö ajattele yhtään eläinten kärsimyksiä? Omassakaan tuttavapiirissä ei ole enää nykyään kuin pari tällaista lihansyöjä-makkarakastikejunttia ja kyllähän heille aika avoimesti nauretaan päin naamaa. Elä hyvä ihminen tätä päivää.
Ajattelen toki eläinten kärsimystä. Sen takia metsästän lihani itse. Hyvä keuhko-osuma hirveen niin ei ehdi kauaa kärsiä.
Mua ei paljon kiinnosta pihvipaikat, koska en syö lihaa. Minusta aloittaja valittaa turhasta, Helsinki ainakin on täynnä vanhoja klassissia pihviravintoloita sekä uudempia pihvipaikkoja.
Mutta onhan Helsingissä olemassa edelleen vanha kunnon ravintola Lehtovaara, siellä saa härän sisäfilettä, hirveä sekä peuraa. Tuo härkä (Coeur de filet Provencale) on klassikko, joka on edelleen samanlainen mitä tarjottiin Olympiavieraille vuonna 1952.
Helsingin keskustassa on myös useampi "steakhouseravintola", luulisi niistä saavan pihviä. Bull & Bottle, jne...
Kuka edes haluaa syödä tehokasvatetun eläimen lihaa, joka on pumpattu lääkkeillä?
Kiitos ei. Silloin kun syön lihaa, sen pitää olla laadukasta ja luomua eli vapaasti kasvanutta riistaa.
Vierailija kirjoitti:
Kuka edes haluaa syödä tehokasvatetun eläimen lihaa, joka on pumpattu lääkkeillä?
Kiitos ei. Silloin kun syön lihaa, sen pitää olla laadukasta ja luomua eli vapaasti kasvanutta riistaa.
No sä voit syödä sitten niin. Mutta tuota AP ei kysynyt aloituksessaan.
Kun menen ulos syömään, en mene mäyssäämään jotain puiseva pihviä. Lihaa voi syödä kotonakin. Mä haluan jotain sellaista mikä ei ole arkiruokaa meillä ja mitä en osaa itse niin hyvin tehdä, eli hyvää kala- ja kasvisruokaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuka edes haluaa syödä tehokasvatetun eläimen lihaa, joka on pumpattu lääkkeillä?
Kiitos ei. Silloin kun syön lihaa, sen pitää olla laadukasta ja luomua eli vapaasti kasvanutta riistaa.
No sä voit syödä sitten niin. Mutta tuota AP ei kysynyt aloituksessaan.
Ap kysyi, mikä on mielipiteesi. Tuon vastaajan mielipide oli että pihviravintolat ovat tarpeettomia.
Köyhät syö kakkaa.. Sellaista se on. kommunismissa.
Oi niitä aikoja kun oli vielä Manhattan Steak House ja kaikki... tai eipä siellä montaakaan kertaa tullut edes käytyä...
Ei suomalaisilla ole varaa syödä paksuja pihvejä. Kysynnän ja tarjonnan laki.