(Kebab)ravintoloissakin annokset huonontuneet
Hampurilaisista vähennetään ja pienennetään pihvin kokoa. Lohkoperunoita/ranskalaisia vähennetään. Annoskoot pienenee, mutta hinta vaan nousee.
Ostin joskus lähikebabpaikasta aina kymmenen euroa maksavan talonburger-annoksen, mikä oli tosi hyvä, 2 isoa pihviä isot ranskalaiset.
Nykyään tuokin annos on puolet entisestään. Yksi kämäinen pihvi ja hintakin taitaa olla jo 12 euroa. Hampurilanenkin muutettu joksikin ihme sämpyläksi.
Eipä oo enää tullu ostettua kyseisestä paikasta kyseistä annosta, haikeana vaan pitää muistella, minkälainen se oli pari vuotta sitten.
Kommentit (13)
No, totta kai käy näin. Hankintahinnat ovat nousseet ihan kaikkialla, myös niissä ravintoloiden ostopaikoissa.
No onhan ne raaka-aineiden hinnat nousseet. Sähkön hinta jne. Pitäisikö samalla hinnalla myydä, kuin aikaisemmin. Täytyyhän siitä annoksesta jäädä ravintolalle jotain katetta.
Kaikki mikä kannustaa tekemään itse paremmin, pitäisi olla positiivista.
Ihmiset ovat hulluja maksaessaan 33cl alkoholiannoksesta kymmenen euroa ja mikrossa lämmitetystä eineksestä 15 euroa.
Kukaan ei söisi kebbeä jos tietäis olosuhteet missä ne tehdään, vai tuleeko se hyvä maku juuri siitä. 🤢🤤
Eipä ole tarvinnut vielä syödä noissa karvaranteiden veronkierto kuppiloissa.
Täällä myydään rullakebabia niin se on toi iso eikä jaksa kerralla syödä kokonaan. 8.50 hinta mikä on aika halpa mielestäni kun kebabin koko on 800g.
Vierailija kirjoitti:
Kukaan ei söisi kebbeä jos tietäis olosuhteet missä ne tehdään, vai tuleeko se hyvä maku juuri siitä. 🤢🤤
No valaise ihmeessä jos kerran tiedät. Meilläpäin se iso kebabklöntti ainakin pyörii ihan asiakkaiden nähtävillä nykyaikaisessa kypsennyslaitteessa ja siitä sitten koneella höylätään tuoreita siivuja. Mutta miten se köntti valmistetaan, sitä emme näekään.
Vierailija kirjoitti:
No onhan ne raaka-aineiden hinnat nousseet. Sähkön hinta jne. Pitäisikö samalla hinnalla myydä, kuin aikaisemmin. Täytyyhän siitä annoksesta jäädä ravintolalle jotain katetta.
Typerää se on siirtää kustannusten nousu suoraan asiakkaalle.
ap
Suomrssahan tuo kebab on ollut pitkään sellaista, että partakoneella veistetään ohuen ohutta lastua valmiiksi kuppiin kuivumaan ja mätetään siitä asiakkaan annokseen. Kuivaa.
Vierailija kirjoitti:
No, totta kai käy näin. Hankintahinnat ovat nousseet ihan kaikkialla, myös niissä ravintoloiden ostopaikoissa.
Ei niitä annoksia silti tarvitse pienentää/huonontaa. Laittaa hintaa lisää sen minkä tarvitsee, mutta ei niin että raaka-aineidenkin korotuksen päälle tulee erillinen oma kate. Se ei ole perusteltua.
Tosiaan hieno juttu jos epäterveellistä ruokaa saa vähemmän.
Aina kun syöt kebab annoksen, niin kasvaa yksi musta karva käsivarteen.
Kebab. Kuka moista paskaa syö?