Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Nyt hiukan perusteita lihan riiputtamisesta teille jotka pidätte itseänne asiantuntijoina

Vierailija
30.10.2022 |

Kyse ei ole riistasta vaan ostolihasta.

Easily the biggest reason for buying meat from a butcher compared to a big retailer or supermarket, is that the meat is unlikely to be hung properly. Even putting welfare and provenance aside, a supermarket doesnt hang meat as it leads to weight loss which in turn leads to money (quite literally) going down the drain. A side of beef will looses 15-20% through drip loss during the ageing process, and weight is money for the big retailers. There are lots of horror stories of mis-practise where abattoirs are told to hose carcasses regularly to retain moisture and weight.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein kasvatetun pihvikarjan liha on mureaa, mikä tahansa osa, ei-riiputettunakin! Riiputtamista tarvitaan yksilöllisten sitkeyserojen vuoksi.

Vierailija
2/2 |
30.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rintaliivien sopiva koko ja myös oikein säätäminen on tärkeää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä kaksi