Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

"Vatkaa voi ja sokeri", tarvitseeko tähän välttämättä konetta?

Vierailija
27.10.2022 |

Vai onnistuuko käsin?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Usein on ohjeena että "nypi voi" sinne sokerin tai jauhojen sekaan. Kun voi/margariini on oikein löysää, sen voi vatkata sokeriin ihan käsipelillä. Liian kova ja tymäkkä rasva ei oikein sekoitu kunnolla.

Vierailija
2/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu käsin

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onnistuu käsinkin. Puukauha olis hyvä.

Terveisin sähkötön lapsuus ja kodinkoneeton avioliiton alkukin vielä.

Kauemminhan se kestää kuin koneilla

Vierailija
4/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Usein on ohjeena että "nypi voi" sinne sokerin tai jauhojen sekaan. Kun voi/margariini on oikein löysää, sen voi vatkata sokeriin ihan käsipelillä. Liian kova ja tymäkkä rasva ei oikein sekoitu kunnolla.

Nyppimisellä tavoitellaan toisenlaista rakennetta leivonnaiseen kuin mitä vatkaamalla, ettei tarkoita samaa.

Vierailija
5/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos puhutaan vaahdottamisesta, se on kyllä käsipelillä raskasta, toki ei mahdotonta.

Nypittävät jutut (yleensä voi ja jauhot) on eri asia, eikä silloin ole tarkoituskaan saada mitään kuohkeaksi.

Vierailija
6/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onnistuu käsinkin. Puukauha olis hyvä.

Terveisin sähkötön lapsuus ja kodinkoneeton avioliiton alkukin vielä.

Kauemminhan se kestää kuin koneilla

Suosittelen siirtymistä puukauhasta teräksiseen vispilään, jolla on helppo vatkata mm. kuohukerma kermavaahdoksi tai tehdä pannukakkutaikina. Vispilää voi käyttää myös puuron hämmentämiseen siinä alkuvaiheessa.

https://www.ikea.com/fi/fi/p/idealisk-vispilae-2-kpl-ruostumaton-teraes…

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vispilänkauppaa kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Onnistuu käsinkin. Puukauha olis hyvä.

Terveisin sähkötön lapsuus ja kodinkoneeton avioliiton alkukin vielä.

Kauemminhan se kestää kuin koneilla

Suosittelen siirtymistä puukauhasta teräksiseen vispilään, jolla on helppo vatkata mm. kuohukerma kermavaahdoksi tai tehdä pannukakkutaikina. Vispilää voi käyttää myös puuron hämmentämiseen siinä alkuvaiheessa.

https://www.ikea.com/fi/fi/p/idealisk-vispilae-2-kpl-ruostumaton-teraes…

Kermavsahdon vatkaaminen on eri asia kuin voin ja sokerin. Puuhaarukka on siihen paras, metallivispilä vääntyy jo alkumetreillä ja voi takertuu paakuiksi vispilän sisälle.

Vierailija
8/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toki voi käsinkin vatkata, mutta voin pitää olla melkoisen pehmeää. Ja tosiaan, voi saattaa paakkuuntua möntiksi sinne vispilän sisään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
27.10.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaahdotan aina käsin. Voin pitää olla pehmeää, eikä siinä mene kuin muutama minuutti.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kahdeksan kaksi