Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tyypit ravintola ja baarialalla, viekö inventaario liian paljon aikaa

27.10.2022 |

Onko täällä ravintola-alan tyyppejä jotka kokee että pullojen ja juomien inventaarioon saa menemään tuhottomasti aikaa.

Ollaan kehittämässä juomainventaarioon apukeinoja. Pulloja ja tynnyreitä ei tarvis enää laskea vaan niihin laitettaisiin (RFID)-tägit, joiden avulla ne saa laskettua kaikki kerralla esim. vaikka metrin päästä.

Kiinnostaisko ketään tällänen ratkaisu? Olisko se kannattavampaa kuin manusti laskea kaikki läpi ?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kuusi seitsemän