Voi hitto, broilerin suikaleissa parasta ennen tänään ja paketti on pullistunut jääkaapissa :(
Kommentit (15)
Heitä roskiin. Haju on paha jos nyt avaat.
Vierailija kirjoitti:
Uskaltaa avata, ja varmasti vielä käyttää. Heti avaamisen jälkeen monesti niissä on sellainen kananmunamainen haju, kai jostain pakkauskaasusta, mutta kun hetken päästä haistaa, niin on ihan hyvän hajuinen
Pullistuminen on varma merkki pilaantumisesta. Roskiin.
Kypsennä kunnolla. Pari päivää voi olla ruikulla mutta ei siihen kuole
Aika usein pullistuu esim lämpotilan vaihteluista. Mä käytän vaikka olisi päivänkin yli jos on ollut koko ajan kylmässä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uskaltaa avata, ja varmasti vielä käyttää. Heti avaamisen jälkeen monesti niissä on sellainen kananmunamainen haju, kai jostain pakkauskaasusta, mutta kun hetken päästä haistaa, niin on ihan hyvän hajuinen
Pullistuminen on varma merkki pilaantumisesta. Roskiin.
Onko oikeesti näin? Kun joskus olen nähnyt kaupassakin myynnissä jauhelihapaketteja, joiden kalvo on selvästi pullistunut, vaikka päiväystä on pitkälti jäljellä.
Mites, kun nykyään on niitä paketteja, joissa on säästetty muovissa eli ei ole sitä kovaa muovikaukaloa lihaköntin alla ollenkaan?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Uskaltaa avata, ja varmasti vielä käyttää. Heti avaamisen jälkeen monesti niissä on sellainen kananmunamainen haju, kai jostain pakkauskaasusta, mutta kun hetken päästä haistaa, niin on ihan hyvän hajuinen
Pullistuminen on varma merkki pilaantumisesta. Roskiin.
Taas tulee höpöhöpöä. Pullistuminen on ongelma vain jos ei mahdu enää jääkaappiin.
Paistinpannulle vaan, todennäköisesti se on vielä kunnossa.
Älä missään nimessä avaa. Kylmäketju on päässyt jossain vaiheessa katkeamaan ja liha on pilaantunut. Et halua haistaa sitä omin sieraimin, usko pois.
En ottaisi riskiä
Ei kuva syödä ja pelätä koko ajan
Oletko sinä pullistunut viime aikoina? Ettei vain parasta ennen -päiväys olisi mennyt.
Miks ihmeessä ostat ylipäätään lihaa ? Härkis ja pavut eivät mätäne, kun eivät ole peräisin raadoista.
Soijarouhe säilyy vuosia.
Vasta kevyt viherrys pinnassa saataa merkitä, että tuote on ehkä vähän pilaantumaisillaan. En kyllä välttämättä uskoisi vielä sittenkään.
Viruta broileri avaamisen jälkeen. Se ällö haju tekee että en aina uslkalla paistaa koska kuvittelen että on pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Miks ihmeessä ostat ylipäätään lihaa ? Härkis ja pavut eivät mätäne, kun eivät ole peräisin raadoista.
Soijarouhe säilyy vuosia.
Kokeilein.Hyvin epämiellytävä kokemus .Ja olen kokki joten tiedän miten yrittää tehdä eri resepteillä.
Uskaltaa avata, ja varmasti vielä käyttää. Heti avaamisen jälkeen monesti niissä on sellainen kananmunamainen haju, kai jostain pakkauskaasusta, mutta kun hetken päästä haistaa, niin on ihan hyvän hajuinen