Mitä laittaisitte glögin sekaan siis alkoholista kyse?
Kommentit (16)
Aidon omenasiiderin jättäisin sekottamatta glögiin, mutta voisin kyllä hyvin tehdä "mulled cideria" lämmittämällä kokonaisten mausteiden kanssa.
Hyvää, kallista mustaviinimarjamehua ja pahaa, halpaa punaviiniä.
Suosittelen kokeilemaan mantelilikööriä.
Varför sätta något i glögg, annat än russin och mandlar? Den säljs som färdig för förtäring.
Punaviiniä, port-viiniä. Tai esim. kirsikkä- tai mustaherukkalikööriä. Skumppaa ja kylmänä ääntä kohti.
Piimää meinaan lorauttaa ja räkäsen kattilaan niin hyvä glögi tulee.
Meinasin kattilaan kusta ja tarjota vieraille terästettyä glögiä.
Ostan valmista glögiä, missä alkoholi jo valmiina.
Vierailija kirjoitti:
Aidon omenasiiderin jättäisin sekottamatta glögiin, mutta voisin kyllä hyvin tehdä "mulled cideria" lämmittämällä kokonaisten mausteiden kanssa.
Miksihän ihmeessä tätä on alapeukutettu? :D
Kirkasta viinaa.