Mihin ruokaan voisi käyttää valkoisia papuja tomaattikastikkeessa? Joku helppo resepti? Voi olla liha- tai kasvisruokaa
Mihin tuollaista säilykettä voisi käyttää? Lämmin ruoka mieluiten
Kommentit (24)
Vierailija kirjoitti:
Tämä on ihanan maukasta, en kyllä kahta desiä kermaa laittaisi noin pieneen keittomäärään, mutta oman maun mukaan näitä voi soveltaa.
Chili tai tortillat tuli ekana mieleen.
Mä syön akuankkatyyliin siltään lämmitettynä paahtoleivän kanssa.
Jauhelihaa, purkki noita ja sitten taco- tai chiliconcarne -mausteseos, lisukkeeksi riisiä.
Täytetyt tortillat on hyviä.
Tomaattia, punasipulia, chiliä, paprikaa, maissia ja muita haluttuja täytteitä sekaan.
Jaihelihakastikkeesta saa tosi paljon isomman annoksen halvemmalla noin, jos laittaa sekaan.
Vakoiset pavut tomaattikastikkeessa toimii juustoraasteen kanssa hyvin uuniperunan täytteenä.
Vierailija kirjoitti:
Vakoiset pavut tomaattikastikkeessa toimii juustoraasteen kanssa hyvin uuniperunan täytteenä.
Mitä juustoa käytät? Tavallista vai esim homejuustoa?
Mä laitan meksikonpatatyyppiseen ruokaan.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vakoiset pavut tomaattikastikkeessa toimii juustoraasteen kanssa hyvin uuniperunan täytteenä.
Mitä juustoa käytät? Tavallista vai esim homejuustoa?
Cheddarjuustoa
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vakoiset pavut tomaattikastikkeessa toimii juustoraasteen kanssa hyvin uuniperunan täytteenä.
Mitä juustoa käytät? Tavallista vai esim homejuustoa?
Cheddaria yleensä. Tai vaihtoehtoisesti kermajuustoa.
Homejuustosta voi tulla vähän turhan ärhäkkä lopputulos, kun tomattikastikekin on aika hapanta ja suolaa on molemmissa tuotteissa aika paljon.
Vierailija kirjoitti:
Tortillavuoka
Mitä tämä on? Miten valmistetaan?
Nachovuoka: nachoja, cheddaria ja papuja+ valkosipulimurskaa.
Vierailija kirjoitti:
Nachovuoka: nachoja, cheddaria ja papuja+ valkosipulimurskaa.
Jaa siis nachopelti! Oikea viikonlopun herkkumättöruoka
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tortillavuoka
Mitä tämä on? Miten valmistetaan?
Vähän niinkuin lasagne pyöreässä vuoassa. Paista sipuli, vs ja jauheliha, sekaan papupurkki ja 2dl kermaa. Lado soosia, purkkikoskenlaskijaa ja tortillalättyjä kerroksittain. Jätä päälliseen kastiketta ja koskenlaskijaa ettei kuivu ja vielä juustoraastetta. Uunissa joku puol tuntia.
Joskus tuli vaan paistettua paloiteltua HK sinistä lenkkiä, jotka menivät sitten tuollaisen lämmitetyn papukastikkeen sekaan.
Kun kerran helppoa pyydettiin...
https://www.valio.fi/reseptit/tomaattinen-papukeitto/