Yöksi pöydälle unohtunut leviterasia, voiko käyttää vielä?
Kommentit (21)
Hyvin. Pese härski rasva pois ja kerää purkkiin vaikka nappeja.
Kuorisin pinnalta väriä vaihtaneen hapettuneen rasvan ja loput jääkaappiin odottamaan käyttöä. Rasva ei tee muuta kuin härskiinny =hapetu, ja sen osan näkee väristä, syvemmällä on hyvää tavaraa.
kohta voit joutua käyttämään joka tapauksessa lämmintä margariinia kun jääkaapit ei toimi...
aivan varmasti voi käyttää ja käyttäkää niitä aistejanne, haista ja maista
Kyllä voi käyttää. Nyt laitat rasian kylmään. Kun otat seuraavan kerran kylmästä pois, niin näet, että onko pinnalla eri värinen kerros. Jos on, niin kaavit sen pois ( maku muuttunut). Jos ei, niin käytät suoraan.
Kyllä voi käyttää, eiköhän siinä ole säilymis- eli lisäaineita riittävästi.
Vii käyttää. Muutenkin olen syönyt yöksi pöydälle unohtuneita ruokia seuraavana päivänä (vasta kanakeitto) eikä koskaan ole tullut mitään seuraamuksia siitä.
Älähyväihminen!! Heitä se pois! Heitä se pois!
Ainakin voi säilyy ihan hyvin huoneenlämmössä tuon verran. Margariinista en ole ihan varma, mutta todennäköisesti siinäkin riittää, että otat ns härsiinkyneen osan pois ja muutoin käytät normaalisti.
Oh my god. Ei tietenkään voi käyttää.
T. Irma 11v
Lapsuudenkodissa pöydälle unohtunut leviterasia oli ihan perustilanne. En muista, että olisi käynyt kuinkaan.
Mulla ei mökillä ole jääkaappia, kellarikin on vain 13 astetta kesällä. Se nyt nippa riittää jos ei kauan säilytä mitään.
Aina ei jaksa kaikkea kiikuttaa sinne jotta kyllä on tullut syötyä sulaneita levitteitäkin. Ja muutakin, minkä säilytys ei vastaa säilytysohjeita. Harkintaa pitää tietysti olla. Liha ja kala herkimmin pilalla.
Vierailija kirjoitti:
Ei pistä roskiin.!
Tarkoitatko, että Ei (älä) pistä roskiin? Vai Ei, pistä roskiin?
Aikaisemmin voi nimenomaan säilytettiin huoneenlämmössä.
Voi.
Ja margariini.