Pellinen mustikkapiirakkaa
Liikaa mustikoita ja liian vähän taikinaa, eli nyt on ohut ja kovin mustikkainen hajoava piirakkapelti. Huomiseksi kuitenkin pitäisi kahvileipä olla mustikasta, eli uusi piirakka uuniin vai tulisiko teillä ideoita miten voisin hyödyntää tuota "piirakkaa". N. 15 henkilölle?
Kommentit (10)
Annat vaikutelman, että piirakan kuuluukin olla tuollaista murenevaa.
Käy hakemassa kaupasta joko vaniljajäätelöä tai pari purkkia vaniljakastiketta.
Niiden kanssa menee liian pehmeäkin piirakka mustikkapaistoksena.
Vierailija kirjoitti:
Annat vaikutelman, että piirakan kuuluukin olla tuollaista murenevaa.
Käy hakemassa kaupasta joko vaniljajäätelöä tai pari purkkia vaniljakastiketta.
Niiden kanssa menee liian pehmeäkin piirakka mustikkapaistoksena.
Just näin.
Ja tosiaan piirakka tarjolle kylmänä.
Vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa mustikkapiirakka taatusti tekee kauppansa, eli kelpaa syötäväksi.
Minkä ihmeen ohjeen mukaan teit piirakan, kun siitä tuollaista tuli.
Oliko mustikat pakastettuja?
Valutitko niistä nestettä pois, kun ne sulasivat?
Laitoitko edes jotain ns, suurusta tai sitovaa ainetta mustikoiden sekaan? Vai söikö nesteiset mustikat koko taikinan suihinsa uunissa?
No pikaisestihan sitä voi leipoa pellillisen omenapiirakkaa tilalle.
Etsi nopea ja helppo piirakkapohja ja päälle runsaasti omenaviipaleita, sokeria. hiukka kanelia.
Myös omenapiirakka maistuu hyvältä vaniljakastikkeen kanssa.
Etenkin jos piirakassa on kirpeitä ja happoisia omenoita.
Vierailija kirjoitti:
Pellinen?
Mitä kummallista tuossa.
Suurelle joukolle leivotaan aina uunipellillinen piirakkaa.
Oli se piirakka sitten suolainen tai makea.0
Pellillinen paskaa