Pystyykö kaaleista tekemään mitenkään sellaista, ettei se aiheuttaisi ilmavaivoja?
Kommentit (11)
Hai mie en pieretä kettää mut kusetan kylläki!
-Leif
Just äsken jo kysyit asiasta,miksi jankutat ?
Vierailija kirjoitti:
Just äsken jo kysyit asiasta,miksi jankutat ?
En minä kysynyt.
Ei ne pierut haittaa mitään missään muualla kuin Kuopiolaisten taloyhtiöiden hisseissä.
HH takissa kun marinoi niin ei pieruta.
Itsellä tulee vatsanväänteitä aina, kun olen syönyt kaalia, ei niinkään ilmavaivoja.
Kaali on kyllä hyvää, mutta kipu ei ole kivaa...
Vierailija kirjoitti:
Ei ne pierut haittaa mitään missään muualla kuin Kuopiolaisten taloyhtiöiden hisseissä.
Kuopiolaisten kirotut koalit?
Kaalia pitää kypsyttää tosi pitkään, jos haluaa säästyä suuremmilta kaasuvaivoilta. Joku kaalipata vois toimia.
Taas on näköjään suomimammat ilkkumassa, mutta kysymykseen vastaan silti. Kaaliruuat ei pieruta jos on riittävästi kypsentänyt kaalia, tosin jos kuitujen saanti ruuasta on ollut puutteellista niin kaikki kuitupitoiset ruuat pierettää aluksi, kun kuitumäärä ravinnossa kasvaa, mutta pieretys loppuu kun kuituja on saanut jonkin aikaa tarpeeksi. Ilkkujamammoille vaan tiedoksi että liian vähäinen kuitujen saanti on yksi suurimmista suolistosyöpien aiheuttajista, ilkkukaa pierulle ja sairastukaa syöpään.
Kannattaa syödä hyvin ja monipuolisesti, piretti tai ei.
Hyvä kaaleet! Nyt vaan mersu tulille ja raveille.