Voiko kinkkujuustopiirakan tehdä siivutetusta saunapalvikinkusta?
En löytänyt kaupasta kinkkupalaa joka kuutioidaan piirakkaan ohjeen mukaan. Ostin ihan vain pakkauksen leivänpäälliskinkkusiivuja, saunapalvi. Voiko siitä tehdä quiche Lorraine kinkkupiirakan? Onko jotain mitä pitää huomioida? Leikkaisin siis siivut vaikka saksilla pieniksi.
Kommentit (13)
Teen kinkkujuustopiirakan hapansilakoista mielellään voimakkaasti tuoksahtavista.
Kyllä onnistuu. Yleensä käärin ne siivut rullalle ja leikkaan ensi yhteen suuntaan ja sitten toiseen niin, että tulee sopivan kokoista silppua.
Jos ei löydy kinkkua palana, ei kuitselorraine-piirakkaa sitten tehdä. Presettiä pitää noudattaa kirjaimellisesti, omat sovellukset ovat kiellettyjä,
Aiotko laittaa pyöreinä lintteinä sekaan? Älä viitsi...
Laita niitä viipaleita useita päällekkäin niin sitten voit kuutioita ohjeen mukaan.
Sehän on kaikkein paras aines, eli ohuet saunapalvikinkkusiivut. Olen tehnyt piiraita monenlaisesta kinkusta, mutta siitä tulee ehdottomasti parhaat ja maukkaimmat.
Vierailija kirjoitti:
Laita niitä viipaleita useita päällekkäin niin sitten voit kuutioita ohjeen mukaan.
Eipä ole väliä, kunhan roiskii palasiksi vain ja ripottelee menemään.
Vierailija kirjoitti:
Aiotko laittaa pyöreinä lintteinä sekaan? Älä viitsi...
Luepa uudestaan se aloitusviesti.
Voiko olla joku noin avuton??? Mistäköhän se leivänpäälliskinkku on valmistettu? Oisko ihan samasta tavarasta kuin se kuutioitukin????
Missä ihmeen kaupassa ei myydä saunapalvikinkkua palana? Joku onneton pikkukauppa?
Elävän undulaatin laitan kinkkujuustopiirakkaan.
Tottakai. Mä teen aina.