Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten esikäsitellä keltavafferot?

Vierailija
28.08.2022 |

Riittääkö pelkkä freesaus?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikä hiton freesaus? Putsaa roskat pois ja sienet pannulle. Kun neste on haihtunut, lisää mitä haluat. Vaikka voita suolaa pippuria sipulia tai et mitään.

Vierailija
2/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä ainakin istun soffalla ja juon kaffia. Mies käsittelee vafferot.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten esileikissäkin tehdään, ensin haihdutetaan nesteet kuumentamalla ja sitten jäähdytellään ja pannaan . . . . pakkaseen!

Vierailija
4/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitäs tehdään pifferot

Vierailija
5/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jälkkäriksi foffeleita!

Vierailija
6/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Entä valevahveroiden käsittely?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa nyt ainakin se lajike vielä tarkistaa ennen käsittelyä ja syömistä.

Vierailija
8/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ajattelin tänään tehdä voffeleita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pennuille jafferoita

Vierailija
10/10 |
28.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ne kanttarellit mitään esikäsittelyä kaipaa. Puhdistat vain roskista ja voita nyrkillinen pannulle.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi viisi