PIKA paljonko uuniin asteita kun tekee lämppäreitä
Kommentit (13)
225 käy vähän joka hommaan. Katso millon juusto sulaa.
550 ja 3 minuuttia. Silloin juusto sulaa mutta töytteet eivät ehdi palaa.
Mieluummin paljon lämpöä ja nopea paistaminen, niin eivät kuivahda. 13 min uunissa on aika pitkä aika siinä mielessä.
Ton 225 laittaisin minäkin, 250 jää vähän kosteaksi, (tai tietysti palaa liian kauan lämmitettäessä) ja tykkään että vähän rapeutuu. Ja sit katsotaan että juusto sulaa ja vähän pohjaan väriä.
Lämppäri? Onko tämä taas joku juttu henkilöltä joka puhuu kolkista kuukkiin siirtymisestä?
Grillivastus kuumaksi ja lämpö esim. 275. 5 minuuttia riittää.
Mikrossa täysteholla n. minuutti, ihan vaan vinkiksi, jos ja kun uunin käyttö alkaa käymään kukkarolle kalliiksi :)
Ei uunissa. Paistinpannulle/a 6:lle, kun käsi ei kestä sivusta koittaa, lasikansi päälle ja levy kiinni. Ruis ensin, vaaleat sitten.
Ja taas sähköä säästyy :)
Vierailija kirjoitti:
Grillivastus kuumaksi ja lämpö esim. 275. 5 minuuttia riittää.
Leipä jää mössöksi, ja riippuu mitä päällä niin ehkä sekin.
lämppäri..... voi köysi!
Juntti Jyväkylästä näköjään taas linjoilla.
Jos lämppäreillä tarkoitetaan lämpimiä voileipiä, niin minun vinkki on, että pelkät leivät paahdetaan uunissa ensin grillivastusten alla nopeasti samaan aikaan kun pilkotaan leivän päälliset. Näin itse leipä ei jää löysäksi. Toinen vinkki on laittaa juustoa hieman myös täytteiden alle, niin että se imeytyy leipään sulaessaan. Lopuksi sitten juuston kanssa leipiä paahdetaan niin, että juusto ruskistuu.
225 ja 13 minuuttia.