Lisääkö kukaan muu suolaa vihannesten päälle näin kesäaikaan?
Itse laitan kurkun ja tomaattien päälle ripauksen.
Kommentit (15)
Kurkkuun ja tomaattiin laitan aina.
Miks pitäs ?
Ei suomessa ole kellään suolanpuutosta.
Tarviiiko lisätä kun vaikka esiim juureslasuille on dippikiin keksitty.
Vierailija kirjoitti:
Miks pitäs ?
Ei suomessa ole kellään suolanpuutosta.
Mitä ihmettä höpiset?
En esim leivän päälle tms.
Mutta salaatteihin useinkin - myös talviaikaan. Teen usein salsaa, sinne kuuluu suola ja pippuri muiden mausteiden lisäksi. Sitten toisinaan teen seesamkurkkuja, suolaa sinnekin ja mummon kurkkuihin myös.
Sitten aivan parasta napsittavaa: varhaiskaalia aivan ohuina suikaleina, ripaus suolaa ja töräys viinietikkaa. Kunnon kääntely ja vääntely, saa vähän puristellakin. Annetaan hiukan levätä, kaadetaan ylimääräinen neste pois ja eikun syömään.
Vierailija kirjoitti:
Miks pitäs ?
Ei suomessa ole kellään suolanpuutosta.
No en minä ainakaan minkään suolanpuutoksen takia laita, vaan maun.
Syön salaattikastikkeen kanssa, jos noita syön, joten siinä on suolaa.
Muihin vihanneksiinkin lisään keittäessä aina.
Salaatteihin laitan suolaa ympäri vuoden.
Vierailija kirjoitti:
Ei mutta eräät poliitikot nauttii jauhokokkelia ja keittoa!
Miten liittyy suolan käyttöön ?
Vierailija kirjoitti:
Miks pitäs ?
Ei suomessa ole kellään suolanpuutosta.
Miten niin e olisi?
Joo, tomaattien päälle.