Atrian maksalaatikko jäi syömättä
Joskus tulee vahingossa väärän merkkistä, kuten nyt. Yritin syödä, mutta pakko oli jättää kesken. Ihmeellistä märkää velliä, jossa on jotenkin ällöttävä kusinen maku. Mikä tekee tuosta niin pahan verrattuna Saarioisten ihan hyvään maksalaatikkoon? Syökö ne tehtaalla tuota itse koskaan?
Kommentit (45)
Vierailija kirjoitti:
Märkää velliä? :xD Veden osuus joku 55% ehkä, jos on velliä :)
Voitko lainata mittaria?
Todellakin märkää Atrialla maksalaatikko, onkohan pakastettu tehtaalla ettei ole muuttunut keitoksi kaupan hyllyllä? Saarioisen maksalaatikossa ei vettä lainkaan.
Atrian maksalaatikko ainesosat: riisi, vesi, sianmaksa (12 %), siirappi, maitojauhe, rypsiöljy, rusina, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, sipuli.
Saarioinen Maksalaatikko ainesosat: Maito, riisi, sian-, broilerin- ja naudanmaksa 16 % (Suomi), rypsiöljy, siirappi, rusina, jodioitu suola, voi, sipuli, mausteet (mm. valkopippuri).
Se on pahaa, näyttääkin joltain koiranruoalta. Saarioisten maksalaatikko on hyvää.
Mulla jää kaikki maksalaatikot syömättä.
Meillä syödään maksalaatikkoa ainoastaan jouluna, kuuluu pohjalaiseen joulupöytään.een sen itse.
Vierailija kirjoitti:
Mulla jää kaikki maksalaatikot syömättä.
Syön itse vain jouluna hieman Saarioisten maksalaatikkoa.
Jep, mikään muu ei oo käypää, kuin saarioisten maksalaatikko rusinoilla. Ja ehdottomasti kylmänä. Tämä mieliteko on mun pms-oire. Kuten myös HK:n herkkumaksamakkara. Muulloin en kykene, eikä tee mieli, kyseisiä herkkuja.
Vierailija kirjoitti:
Todellakin märkää Atrialla maksalaatikko, onkohan pakastettu tehtaalla ettei ole muuttunut keitoksi kaupan hyllyllä? Saarioisen maksalaatikossa ei vettä lainkaan.
Atrian maksalaatikko ainesosat: riisi, vesi, sianmaksa (12 %), siirappi, maitojauhe, rypsiöljy, rusina, jodioitu suola, muunnettu perunatärkkelys, sipuli.
Saarioinen Maksalaatikko ainesosat: Maito, riisi, sian-, broilerin- ja naudanmaksa 16 % (Suomi), rypsiöljy, siirappi, rusina, jodioitu suola, voi, sipuli, mausteet (mm. valkopippuri).
Onpa suuri ero reseptissä, tuohan sen selittää.
Atrialla on korkeampi vesipitoisuus.. Ja sian maksa maistuu erilaiselta kuin naudan ja sian maksat.
En syö tehtaalla maksalaatikkoa, mutta kotona kyllä. Ostan sen varsin edullisesti Atrian henkilökuntamyymälästä.
Atrian laatikko pitää lämmittää uunissa, ei mikrossa. Siten sen parempaa.
Vierailija kirjoitti:
Atrialla on korkeampi vesipitoisuus.. Ja sian maksa maistuu erilaiselta kuin naudan ja sian maksat.
En syö tehtaalla maksalaatikkoa, mutta kotona kyllä. Ostan sen varsin edullisesti Atrian henkilökuntamyymälästä.Atrian laatikko pitää lämmittää uunissa, ei mikrossa. Siten sen parempaa.
Ja vuorata puolukkahillolla, että maku peittyy :)
Yritin tarjota koiralle, kun en saa tuota kusilaatikkoa alas. Koira nuuhkaisi eikä syönyt.
Ainoastaan tälle palstalle inisevät ämmät voi olla niin yksinkertaisia että ostavat vahingossa vääränmerkkistä maksalaatikkoa ja vielä kehtaavat rutista siitä.
Meillä maksalaatikkoa ostetaan vain koiralle. Tosin se on niin sokerista, että vain silloin tällöin herkuksi. Hyvin uppoaa myös Atrian maksavelli.
Jossakin vaiheessa pakastetaan kun monesti kaupan hyllyssä jäinen. Mutta vesi kyllä haihtuu kun lämmittää voissa paistinpannulla.
Plus lämpimänä tuosta Atrian mössöstä tulee karmea katku.
Atrian artesaanimaksalaatikko oli hyvää. Sitä ei myydä enää, joten teen itse
Munuaisloota ois maukasta ohrasuurimoilla, vaatikaa tehtailta. Lidlillä ei ole tehdasta.
Märkää velliä? :xD Veden osuus joku 55% ehkä, jos on velliä :)