Nyt lämpimällä kelillä, säilyykö juustovoileipä repussa 5-6 h?
Siis sellaisena ettei siitä mitään ripulia tule?
Leivän päällä margariinia ja juustoviipale.
Talvella luottaisin mutta entä nyt?
Kommentit (24)
Sehän vain temperoituu tuossa ajassa. Ainakin jos on kunnon juusto päällä.
Säilyy, mutta aika löllöksi menee. Laita vain juustoa, jätä rasvat pois.
Ihanko oikeasti joku luulee että 6 tunnissa on leivät ja juustot homeessa?
Pilallahan se on jo valmiiksi, kun on käytetty margariinia. Kun laitat maitotuotetta leivälle, laita voiteluun voita tai Oivariinia tai sitten jätä rasva kokonaan pois. Yhdistelmä margariini - juusto on aivan kamala, jos väität hyväksi makuaistisi on mennyt. Jos rasva kerkeää sulamaan, margariini on tuossakin kamalampaa ja härskiintyneenä aivan hirvittävää suurinpiirtein vain ravunsyötiksi kelpaavaa.
Litteä kylmäkalle tai jäädytetty retkijuomapullo kaveriksi niin säilyy varmasti hyvänä.
Jätä se margariini pois ja laita meetwurstia tilalle sen juuston kaveriksi. Hyvin säilyy ja saat suolaakin näin helteellä.
Kevyt ja halpa kylmäkalle on halvin pakastevihannespussi, jonka voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Voileivät voi pakata päällystepuoli pussia vasten, niin leivät säilyvät hyvänä koko päivän. Lämpimässä löllähtänyt juustovoileipä on ankeaa syötävää.
Vierailija kirjoitti:
Ihanko oikeasti joku luulee että 6 tunnissa on leivät ja juustot homeessa?
No tuskinpa kukaan tässä hometta on pelännyt.
Säilyyhän se siellä repussa, jos kukaan ei sitä tässä välillä syö.
Mä tykkäsin lapsena siitä lämpimäksi menneestä juustovoileivästä
Kurkkua ja juustoa ei kannata laittaa yhtäaikaa sinne leivän väliin, vaikka tässä ei nyt kukaan kurkkua halunnutkaan, niin se kurkku tekee juustosta epämiellyttävää vetistä
Vierailija kirjoitti:
Itse syön joka päivä.
Samoin. Otan ne tosin aamuisin kylmänä jääkaapista, ja yleensä on käsilaukussa vieressä vielä kylmä juoma,
Vierailija kirjoitti:
Kevyt ja halpa kylmäkalle on halvin pakastevihannespussi, jonka voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Voileivät voi pakata päällystepuoli pussia vasten, niin leivät säilyvät hyvänä koko päivän. Lämpimässä löllähtänyt juustovoileipä on ankeaa syötävää.
Miten olisi ihan oikea kylmäkalle
Vierailija kirjoitti:
Kevyt ja halpa kylmäkalle on halvin pakastevihannespussi, jonka voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Voileivät voi pakata päällystepuoli pussia vasten, niin leivät säilyvät hyvänä koko päivän. Lämpimässä löllähtänyt juustovoileipä on ankeaa syötävää.
ei oikeat kylmäkalletkaan mitään kalliita ole
Sulaa lämpimäksi voileiväksi. Margariini voi härskiintyä, se olisi kannattanut jättää pois.