Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka kauan pidätte uunikasviksia uunissa?

Vierailija
03.08.2022 |

Miten on?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
03.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kasviksen ja pilkotun koon mukaan. Ei ole ole olemassa mitään yleistä "kasvista", vaan ne kaikki ovat erilaisia. Esimerkkinä kuitenkin, jos laitan samalle pellille, ja pidän 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia: sipulit puolikkaiksi tai neljäsosiksi, porkkanat pikkusormen paksuisiksi kuten lanttukin, juuriselleri puolisenttiseksi ja postimerkkiä vähän isommaksi, juuripersilja samoin, kynnettömät valkosipulit puolikkaina. Periaate siis, että nopeammin kypsyvät isoimpina paloina.

 

Vierailija
2/5 |
03.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puolisen tuntia, 200 astetta. Perunalohkoja, porkkanan paloja, punajuuren paloja yms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
03.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pidän siihen saakka, että ne on halutussa kypsyydessä.

Vierailija
4/5 |
03.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

20 min. silloin ovat "al dente" ja parhaita. Läpikypsistä en pidä alkuunkaan. Perunat vähän kauemmin tosin, koska peruna pitää olla kypsä.

Vierailija
5/5 |
03.08.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos haluat hyvin pehmeitä kasviksia niin n. 45 min ja laske lämpötila vaikka 170 asteeseen.