Mitä laitatte tuorepuuroon?
Kertokaa reseptejä :) Ja miten hyvin pitää nälkää kohdallasi?
Kommentit (27)
Desi kaurahiutaleita, 1 rkl chiansiemeniä, vettä, kanelia, kardemummaa, marjoja ja desi raejuustoa. Niin hyvää ja pitää nälän pois lounaaseen asti (hyvät rasvat ja proteiini mukana).
Vierailija kirjoitti:
Desi kaurahiutaleita, 1 rkl chiansiemeniä, vettä, kanelia, kardemummaa, marjoja ja desi raejuustoa. Niin hyvää ja pitää nälän pois lounaaseen asti (hyvät rasvat ja proteiini mukana).
Kiitos, kokeilen tätä. Kaikissa netin resepteissä kehotetaan laittamaan nesteeksi maitoa, mitä olen ihmetellyt, eikö muka voi tehdä veteen. Paljonko laitat vettä?
Ap
Turkkilaista jugurttia, 1/2 dl myslinjämiä tai kaurahiutaleita, banaania ja taateleita tai marjoja, chia siemeniä.
Pitää hyvin nälän.
Mikä ihme on tuorepuuro ja miten se eroaa tavallisesta puurosta?
Kaurahiutale, jogurtti, maito, omena, kaneli, suola. On hyvää.
Maustamatonta jugurttia, kaurahiutaleita, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä ja päälle hunajaa. Ei tule heti nälkä uudestaan.
Kaurahiutaleita, muutama pähkinä, maustamatonta tai sokeritonta jugurttia tai rahkaa, tarvittaessa loraus nestettä (vettä, kaupan appelsiinimehukoneesta puristettua mehua tai omatekemää), jotain jääkaapissa olevaa hedelmää pieninä paloina (omena, banaani, kiivi, mango tms) tai pakkasesta marjoja (sulavat yön aikana), joskus pistän pinnalle vähän jotain hyvää mysliä.
Pikakaurahiutaleet, rahkaa (maustamaton tai maustettu), jugua, maitoa, sitten vaihdellen marjoja tai hedelmiäsoseita, pähkinöitä jne. Sinne voi laittaa ihan just mistä tykkää. Laitan maitoa, jotta pitää nälkää paremmin kuin veteen tehty.
Tuorepuuro pitäisi laittaa jääkaappiin kypsymään yöksi?
Todellako joku vieläkin käyttää kauraa?! Kaurassa on korkea PH ja sen takia se on altis mikrobeille ja bakteerien lisääntymiselle siinä.
vettä ja kiehuun kattilaan ja kun kypsää syön lämpimän puuron pakastemustikoiden kera
Vesi on huono kun ei oo proteiinia
Vierailija kirjoitti:
Todellako joku vieläkin käyttää kauraa?! Kaurassa on korkea PH ja sen takia se on altis mikrobeille ja bakteerien lisääntymiselle siinä.
Täh?? Mitä sit pitäs syödä?
Kiehuvaa vettä vähän valmishiutaleisiin, sit kauramaitoa paljon, kanelia, pähkinä- ja kuivattuja hedelmiä -sekoitusta ja pensasmustikoita.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Todellako joku vieläkin käyttää kauraa?! Kaurassa on korkea PH ja sen takia se on altis mikrobeille ja bakteerien lisääntymiselle siinä.
Täh?? Mitä sit pitäs syödä?
Olinpa kömpelö. Keittää se puuro perinteiseen tapaan.
Liotan siemeniä chia, pellava, auringonkukkka(max 2 rkl vuorokausi)yön yli vedessä. Turkkilaista jogurttia ja vadelmia.
Tuorepuuroon pitää olla tuoretta juuri kaadettua viljaa. Alle 12h vanhaa. Muuten ei saa nimitystä käyttää.
Vierailija kirjoitti:
Kiehuvaa vettä vähän valmishiutaleisiin, sit kauramaitoa paljon, kanelia, pähkinä- ja kuivattuja hedelmiä -sekoitusta ja pensasmustikoita.
Tuorepuura on "raakakypsytetty" jääkaapissa yön yli, ei keitetty
Jäätelöä.