Käytätkö keitoissa laakerinlehtiä tai suurustatko jauhelihakeiton?
Itse en kumpaakaan, mutta ilmeisesti moni tekee näin?
Kommentit (6)
Käytän laakerinlehteä keitoissa, joiden haudutusaika on pitkä (lihakeitot, borssi, gulassi, etc). En nopeissa keitoissa, ei se ehdo niissä antaa makua.
En suurusta lihakeittoa.
Köäytän laakerinlehtiä lihakeittoon, joskus myös makkarakeittoon.
En suurusta keittoja, paitsi jos joku semmoinen resepti tulisi vastaan. Vielä ei ole tullut, ja vähän vaikea ees kuvitella millanen se semmonen keitto sitten olisi.
Laakerinlehti tekee hyvää jopa pastan keitinvedelle (johon laitan myös valkosipulia, liemikuution ja chiliä).
Lihakeittoa en ikinä ole kuullut suurustettavan. Se suurustuu itsekseen perunoiden tärkkelyksellä. Tämän näkee kun keiton lämmittää uudestaan.
Molemmat: ehdoton ei.