Kuinka paljon kesäkeittiötä/grillikatosta oikeasti tulee käytettyä?
Olemme suunnitelleet puolisoni kanssa pihallemme jonkinlaista kesäkeittiötä.
Tuleeko sitä oikeasti sitten käytettyä?
Mitä siihen olisi hyvä laittaa, jotta sitä tulee käytettyä? Millainen grilli/keittolevy? Entä kannattaako uuni tms. laittaa? Tuleeko sellaista käytettyä? Kaasulla toimivaa on ajateltu, ihan vain siksi, koska sillä saa tasaisemman lämmön kuin puulla/hiilellä.
Sijainti on sellainen, että naapurit eivät näe, mutta tuulee niin, että jotain seinää on pakko laittaa.
Että kannattaakohan siihen nyt investoida, jos sitä tuleekin sitten käytettyä vain kerran kesässä.
Kommentit (3)
Vierailija kirjoitti:
Tulee käytettyä n.3kk/ vuodessa varsinkin kun on katos.
Juu, katos, tottakai. Ja seinää sen verran, että on tuulelta suojassa, ja pahimmalta auringon paahteelta varjossa.
Kuinka paljon pöytätasoa? Entä kaappeja? Kannattaako laittaa sellaiset, että ne saa helposti siirrettyä talveksi varastoon? Vai kuluttaako siirtely niitä enemmän kuin se, että olisivat talvet siinä katoksessa ulkona? Varastossa lämpötila pysyy kuitenkin plussan puolella.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tulee käytettyä n.3kk/ vuodessa varsinkin kun on katos.
Juu, katos, tottakai. Ja seinää sen verran, että on tuulelta suojassa, ja pahimmalta auringon paahteelta varjossa.
Kuinka paljon pöytätasoa? Entä kaappeja? Kannattaako laittaa sellaiset, että ne saa helposti siirrettyä talveksi varastoon? Vai kuluttaako siirtely niitä enemmän kuin se, että olisivat talvet siinä katoksessa ulkona? Varastossa lämpötila pysyy kuitenkin plussan puolella.
Mihin sinä kaappeja? Jos jokin on elintarvikekäytössä niin sisällä niitä kannattaa säilyttää ettei ötökät yms pääse käsiksi.
Tulee käytettyä n.3kk/ vuodessa varsinkin kun on katos.