Miksi "maalais"tuotteet on aina niin hyviä?
Ja miksi ne on juuri nimetty maalaisiksi? Siis maalaiscroissant, maalaisleipä, maalaispatonki, maalaisranskalaiset. Kaikki parempia kuin "perus" versiot. :D
Kommentit (6)
Niissä enemmän suolaa, voi olla mukana jotain savunmakua, täysjyväjauhoja ja mahdollisesti paistettu kovemmassa lämpötilassa.
ostaisitko sinä "kallion" piirakkaa tai nistin nakkia
Se on mielikuva, semmoista "rouheampaa" ruokaa, vähän kuin itse maatilan vanhan emännän reseptillä tehtyä. Maaltahan se kaikki ruoka on lähtöisin ;)
Minun lapsuudessani 1980-luvulla ei mitään olisi voinut markkinoida maalaisuudella. Maalaisuus oli silloin vielä junttia ja huonompaa. Vasta kun suuresta muuttoliikkeestä on kulunut riittävästi aikaa, maalaisuus on jälleen in.
Se maajussi on hieronut penistään niihin tuotteisiin