Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi paistettu pekoni on niin hyväksi vatsalleni?

Vierailija
06.07.2022 |

Pekonissa on paljon suolaa ja kovaa rasvaa. Sen takia sitä ei voi syödä jatkuvasti. Harmittaa kun siitä tulee ihan valtavan hyvä olo vatsaan. Ei turvotusta, ei ilmavaivoja, ei kipua, litteä vatsa koko päivän. Huomaan tän aina kun syön paistettua pekonia ja kananmunaa. Söisin joka päivä pekonia ja kananmunaa jos ei tarvitsisi välittää pitkän aikavälin terveydestä, veriarvoista jne.

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
06.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rasvaa. Voiteluainetta.

Vierailija
2/3 |
06.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Homma on toisin päin, eli se mitä syöt silloin kun et syö pekonia ja munia ei ole hyväksi vatsallesi. Rupea testailemaan ruoka-aine kerrallaan, löydät varmasti muutakin jota pystyt syömään ongelmitta. Aloita muista eläinkunnan tuotteista ja marjosta. 

Ja veriarvoihin vaikuttaa kokonaiskalorimäärä paljon enemmän kuin se mitä syö. Aiheesta on lukuisia tutkimuksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.07.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Todennäköisestä jätät tuolloin syömättä viljaa, sokeria yms. hiilareita. Ja nämä on ne jotka sinulle tuota epämieluisaa vatsanoloa aiheuttaa yleensä.