Kuuluuko Puffet-jäätelön keksin olla rapea?
Vai sellainen pehmeä? Jostain syystä olen aina syönyt pehmeitä ja nyt tuli sellainen rapea...
Kommentit (38)
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Mulla oli eilen kivikova se kuori, vanhaksi epäilin.
Pehmeä sen kuuluu olla. Se oli vuosia suosikkijäätelöni, kunnes alkoi yhä useammin ja useammin sattua kohdalle sellaisia, joissa oli kova rouskuva keksi. Lopulta lakkasin ostamasta niitä, ja nyt en ole pariin vuoteen edes testannut. Syön nykyään Pirkka Daniela -jäätelöitä, vielä parempia kuin ne hyvät entiset Puffetit!
Päinvastoin. Se keksi on rapea nimenomaan tuoreena. Pitempään säilytettäessä keksi pehmenee.
Juuri siksi sellaisen rapeaversion voi saada erityisesti kesäaikaan, kun jäätelöt menevät kuin kuumille kiville eikä säilytysaikaa ole mahdollisesti ollenkaan.
Rapea on parempi. Vaniljassa on aina osunut minulle rapea keksi, muissa mauissa pehmeä.
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Ei kuulu olla. Se on niin kuin kakkua, ei vohvelia.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Joo, koska tuoreena se on nimenomaan kova, vanhetessaan pehmenee. "Kova keksi Puffet-jäätelössä on merkki siitä, että asiakas on onnistunut löytämään kaupan pakastealtaasta aivan tuoreen Puffet-jäätelön." https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/a95cd527-93a9-4ccb-b6af-0bf…
Vierailija kirjoitti:
Pehmeä sen kuuluu olla. Se oli vuosia suosikkijäätelöni, kunnes alkoi yhä useammin ja useammin sattua kohdalle sellaisia, joissa oli kova rouskuva keksi. Lopulta lakkasin ostamasta niitä, ja nyt en ole pariin vuoteen edes testannut. Syön nykyään Pirkka Daniela -jäätelöitä, vielä parempia kuin ne hyvät entiset Puffetit!
Ihan kuin minä oisin tän kirjottanut, paitsi danielan osalta.
Ennen oli suosikkijätskini minttupuffet, mutta kun alkoi olla joka kerta se keksiosa rapsakkaa, en oo enää ostellut pitkään aikaan.
Sen kuuluu olla pehmeä. Kun keksiosa on kova, se jätski pursuaa välistä sormille kun keksit painuvat hampaiden alla ja ehtivät litistyä ennenkuin voi haukata.
Olen syönyt Puffettia 80-luvulta asti, ja vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana olen saanut rapeita keksejä ostaessani sitä. Ennen se oli aina pehmeä.
Jätskiauton samanlainen tuote on kyllä pehmeä, mutta Puffet tuoreena on rapea.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Joo, koska tuoreena se on nimenomaan kova, vanhetessaan pehmenee. "Kova keksi Puffet-jäätelössä on merkki siitä, että asiakas on onnistunut löytämään kaupan pakastealtaasta aivan tuoreen Puffet-jäätelön." https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/a95cd527-93a9-4ccb-b6af-0bf…
Ja, sinä uskot kun iltalehdessä lukee?
Kyllä leivonnaistuotteet nimenomaan kovettuu vanhetessa ja tuoreena ovat pehmeitä, haloo!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Pehmeä sen kuuluu olla. Se oli vuosia suosikkijäätelöni, kunnes alkoi yhä useammin ja useammin sattua kohdalle sellaisia, joissa oli kova rouskuva keksi. Lopulta lakkasin ostamasta niitä, ja nyt en ole pariin vuoteen edes testannut. Syön nykyään Pirkka Daniela -jäätelöitä, vielä parempia kuin ne hyvät entiset Puffetit!
Ihan kuin minä oisin tän kirjottanut, paitsi danielan osalta.
Ennen oli suosikkijätskini minttupuffet, mutta kun alkoi olla joka kerta se keksiosa rapsakkaa, en oo enää ostellut pitkään aikaan.
Sen kuuluu olla pehmeä. Kun keksiosa on kova, se jätski pursuaa välistä sormille kun keksit painuvat hampaiden alla ja ehtivät litistyä ennenkuin voi haukata.
Tuli tästä mieleen Domino-jätskit, joita oli aikoinaan. Kuin iso Domino-keksi, välissä jäätelöä. Siinä keksin kuuluikin rouskua, ja ne olivat silti tosi hyviä jäätelöitä. Ainoa vika oli tuo syömisen vaikeus, kun toisesta reunasta haukkasit, niin toisesta keksi "avautui" ja jäätelö luisti ulos ja sormille :D
Harmittaa ettei niitä saa enää.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Joo, koska tuoreena se on nimenomaan kova, vanhetessaan pehmenee. "Kova keksi Puffet-jäätelössä on merkki siitä, että asiakas on onnistunut löytämään kaupan pakastealtaasta aivan tuoreen Puffet-jäätelön." https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/a95cd527-93a9-4ccb-b6af-0bf…
Ja, sinä uskot kun iltalehdessä lukee?
Kyllä leivonnaistuotteet nimenomaan kovettuu vanhetessa ja tuoreena ovat pehmeitä, haloo!
Luepas tuo juttu, on ihan Pingviinin senior brand managerEeva Marttista haastateltu. Eiköhän hän asiasta enemmän tiedä kuin sinä.
Luulen, että sen kuuluu olla rapea, mutta itse tykkään kun se kuori on pehmeä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Joo, koska tuoreena se on nimenomaan kova, vanhetessaan pehmenee. "Kova keksi Puffet-jäätelössä on merkki siitä, että asiakas on onnistunut löytämään kaupan pakastealtaasta aivan tuoreen Puffet-jäätelön." https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/a95cd527-93a9-4ccb-b6af-0bf…
Ja, sinä uskot kun iltalehdessä lukee?
Kyllä leivonnaistuotteet nimenomaan kovettuu vanhetessa ja tuoreena ovat pehmeitä, haloo!
Niin, ja sitä paitsi niissä kovissa on usein joku sivumakukin, ja sellaista pientä jäähilettä siinä jäätelöosassa, ikään kuin olisivat lojuneet iät ja ajat pakastealtaassa.
Kyllä sen kuuluisi olla pehmeä, että sitä voi haukata sotkematta itseään.
Täyttä puppua että muka vanhetessa pehmenee ja tuoreena kuuluis olla kova.
Ei puffetin kuulu olla kova koskaan, ennenvanhaankin oli aina pehmee.
Muistaako kukaan mikä puffetin nimi oli 80-luvulla?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Tuoreena pehmeä, vanhetessa se pikkuhiljaa kovettuu.
Päiväystä oli reippaasti, kun katsoin, mutta rapea oli :(
Joo, koska tuoreena se on nimenomaan kova, vanhetessaan pehmenee. "Kova keksi Puffet-jäätelössä on merkki siitä, että asiakas on onnistunut löytämään kaupan pakastealtaasta aivan tuoreen Puffet-jäätelön." https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/a/a95cd527-93a9-4ccb-b6af-0bf…
Ja, sinä uskot kun iltalehdessä lukee?
Kyllä leivonnaistuotteet nimenomaan kovettuu vanhetessa ja tuoreena ovat pehmeitä, haloo!Niin, ja sitä paitsi niissä kovissa on usein joku sivumakukin, ja sellaista pientä jäähilettä siinä jäätelöosassa, ikään kuin olisivat lojuneet iät ja ajat pakastealtaassa.
Se jäähileisyys ja "vanha" maku johtuu siitä, että jätskit ovat päässeet välillä sulamaan ja sitten pakastuneet uudestaan.
Pehmeä.
Kutsuin Puffetia lapsena "leipäjäätelöksi". Sana keksi viittaa minusta enemmän kuivaan, rapeaan, murustavaan leivonnaiseen.
Blogini: https://ilouutinen.blogspot.fi/