Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kakun keksipohjasta pehmeämpi?

Vierailija
21.06.2022 |

Myönnän, en ole taituri keittiössä. Keksimurut+rasva kovettuu aika kovaksi ja on hankala syödä pehmeän, liivatteella hyydytetyn täytteen kanssa.
Jotain ehdotuksia pehmeämmäksi pohjaksi (ilman uunia)?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Korvaa osa rasvasta jollakin nesteellä, maito, kahvi, appelsiinimehu, omenamehu, vesi, mantelilikööri, sillä mikä sopii siihen kakkuun riippuen siitä mitä muuta siinä on.

Vierailija
2/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljyä voin sijaan oisko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko sulla tekohampaat?

Vierailija
4/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teet ehkö kakun liian pieneen vuokaan, jolloin pohjasta tulee paksu. Rapea pohja ei haittaa, jos se on tarpeeksi ohut.

Vierailija
5/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pari lusikallista kermaa tai rahkaa pehmentää.

Vierailija
6/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kostuta keksit kahvilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos rasvaa on liikaa, pohja kovettuu. Eli vähennä rasvan määrää, on varma konsti.

Vierailija
8/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tärkeää on myös ettei paina sitä keksimuru-voi -sekoitusta tiiviiksi lusikan tms avulla. Kaadat vaan sen keskimuru-voi -seloituksen sinne irtopohjavuoan pohjalle ja levität yhtään painamatta koko pohjalle. Näin ei tule liian kovaa pohjaa mitä on hankala leikata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
21.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Laita rasvan sijaan sideaineeksi kakun makuun sopivaa Piltti- tai muuta hedelmäsosetta. Raikastaa myös mukavasti, kun ei ole niin tuhti.