Mitäs grilliin jussina?
Ite meinasin kokeilla pitsaa grillissä. Vinkkejä?
Kommentit (18)
Hiillos-makkara. Niin aitoa ja suomalaista. Kaikki muu on tekopyhää humblebragaamista.
Vierailija kirjoitti:
Hiillos-makkara. Niin aitoa ja suomalaista. Kaikki muu on tekopyhää humblebragaamista.
Mikä voisikaan olla parempaa kuin vähän hiiltynyt makkara laiturin nokassa itikoiden keskellä?
Karitsan kyljyksiä tai porsaan ribsejä kunnon hoisin marinadissa niin että esikypsennät uunissa. Itse poistun maasta juhannukseksi.
Hyviä makkaroita, maissia, halloumia ja kanaa.
Poron ribsejä, kassleria ja kai sitä kabanossiakin laitetaan.
Vierailija kirjoitti:
Kalapuikkoja.
Käytätkö muurikkaa tai jotain pannua? Tykkään kalapuikoista rasvasta tirisevinä. Tiiän kyllä, etteivät oo tervellisii, mutta en kyllä syökään niit kui kerran vuodessa
Kolmen kombo.
Lihaa, perunaa kasviksia ja ehkä hedelmää.
Ajattelin ribsit, naudan ulkofilee ja entrecote.
Ananasta, paprikaa, sipulia, tomaattia, maissia.
Keitettyä perunaa ja grillattua perunaa.
Uusi hiiligrilli ja sillä alan säätämään.
Lihamakkaroita, kanaa, kasvisnyyttejä ja halloumia.
Hiiliä tai klapeja. Kaasulla en ala pelleilemään.
Saako tähän osallistua savustuslaatikolla? Sinne lohta, nam!
Vierailija kirjoitti:
Hiiliä tai klapeja. Kaasulla en ala pelleilemään.
Kaasuhan on parasta kaikenlaiseen grillailuun,jo 40 luvulla aatukin sen ties
Atria käristeitä ja juomaksi jaffaa. Jälkkärinä vaniljajäätelöä 😋
T: 80-luku
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Hiiliä tai klapeja. Kaasulla en ala pelleilemään.
Kaasuhan on parasta kaikenlaiseen grillailuun,jo 40 luvulla aatukin sen ties
No ei kyllä ole. Mikä sun kokemus on asiasta?
Vierailija kirjoitti:
Saako tähän osallistua savustuslaatikolla? Sinne lohta, nam!
Saa tietenkin. Kyllä mä miellän sen grillausosastoon.
Pekoni-herkkusieniä, maissia, makkaraa, naudan pihvejä.
Kalapuikkoja.