Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Hampurilaisesta kysymys

Vierailija
09.06.2022 |

Jos tekee itse grillissä hampurilaisia niin miten siitä saa parhaimman makuisen. Olisiko hyvä silleen että naudan jauhelihasta vain muotoilee pihvin muotoisen ja maustaa sen suolalla. Paistaa ne pihvit ja sen jälkeen nopeasti sämpylän. Laittaa vaikka juustosiivun sinne väliin ja jotain majoneesia varmaan.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
09.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyllä sillä tavalla tulee hyvää. Ja sitä pihviä ei sitten paisteta kuivaksi korpuksi, vaan kuumalla grillillä molemmille puolille kunnon paistopinta. Saa jäädä keskeltä punakaksi.

Vierailija
2/5 |
09.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suolan lisäksi pippuri on hyvä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
09.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pippuria lisäksi ja laittaisin juuston pihvin päälle kääntämisen jälkeen kun pihvi on vielä pannulla niin sulaa mukavasti.

Vierailija
4/5 |
09.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pihvi juurikin noin ja tosiaan muistaa ettei päästää liian kypsäksi. Juuston voi laittaa pihvin käännön jälkeen jo paistuneelle pinnalle, niin alkaa kivasti sulamaan. Pihvin ohella sämpylän väliin mistä itse tykkää hampurilaisessa (sipulia, salaattia, tomaattia, pekonia, suolakurkkua, majoneesia, ketsuppia, jne jne).

Vierailija
5/5 |
09.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähintään 17% naudan jauhista. Paras kun ostat burger jauhelihaa. Suola ja pippuri mausteeksi. Lisukkeet oman maun mukaan.