Hampurilaisesta kysymys
Jos tekee itse grillissä hampurilaisia niin miten siitä saa parhaimman makuisen. Olisiko hyvä silleen että naudan jauhelihasta vain muotoilee pihvin muotoisen ja maustaa sen suolalla. Paistaa ne pihvit ja sen jälkeen nopeasti sämpylän. Laittaa vaikka juustosiivun sinne väliin ja jotain majoneesia varmaan.
Kommentit (5)
Pippuria lisäksi ja laittaisin juuston pihvin päälle kääntämisen jälkeen kun pihvi on vielä pannulla niin sulaa mukavasti.
Pihvi juurikin noin ja tosiaan muistaa ettei päästää liian kypsäksi. Juuston voi laittaa pihvin käännön jälkeen jo paistuneelle pinnalle, niin alkaa kivasti sulamaan. Pihvin ohella sämpylän väliin mistä itse tykkää hampurilaisessa (sipulia, salaattia, tomaattia, pekonia, suolakurkkua, majoneesia, ketsuppia, jne jne).
Vähintään 17% naudan jauhista. Paras kun ostat burger jauhelihaa. Suola ja pippuri mausteeksi. Lisukkeet oman maun mukaan.
Kyllä sillä tavalla tulee hyvää. Ja sitä pihviä ei sitten paisteta kuivaksi korpuksi, vaan kuumalla grillillä molemmille puolille kunnon paistopinta. Saa jäädä keskeltä punakaksi.